zondag, april 24, 2011

Get ready for a scrap overdose!!!

Gisteren was het een cropdagje van het forum van de Scrappende Dames, dus met een 10-tal dames zijn we samengekomen in Roeselare voor een dagje scrappen. En ik heb gescrapt dat de stukken ervan vlogen, want ik had me voorgenomen om op die dag een korte reis van een week volledig te scrappen. En ik moet zeggen, ik had vanmorgen niet meer zoveel werk om de laatste zaken in orde te brengen. Uiteraard heb ik het behoorlijk simpel gehouden, witte cardstock als basis en dan gewoon wat scrappapier, letterstickers en stempels, meer niet! Voordeel hiervan was dat ik ook niet zoveel hoefde mee te sleuren naar de crop en dat ik dus echt wel een doel voor ogen had. Dus tussen het tetteren door, ben ik er dus in geslaagd om dit album in elkaar te steken. We zijn in de herfstvakantie 2009 voor het eerst op duikreis geweest, richting Thailand, en dit zijn vooral de onderwaterfoto's (die gelukt of min of meer gelukt zijn) dat ik heb gebruikt hiervoor.











Yesterday, I had a crop day with some friends of a forum. I planned to scrap all the photos of a short holiday of a week to Thailand in 2009, the first time we went on a diving only trip. I did quite a lot, only this morning I had to add a few finishing touches, but most I did at the crop. I'm quite excited that I could scrap that many pictures in one day, so a short holiday. Now I can start scrapping my world trip again... The layouts are quite simple: plain white cardstock, a bit of scrapbookpaper, alphabet stickers and stamps. And the advantage was that I didn't have to take a lot of stuff to the crop...

5 opmerkingen:

sollie zei

Fantastische foto's!! Waar jullie geweest zijn in Thailand was toch wel meer te zien dan waar wij waren.
xxx, Isolde

daphné zei

super, een leuk eenvoudig album en toch een super resultaat
als je nog eens een album wil scrappen, wil ik gerust je buurtje nog wel eens zijn :D

scrapsels zei

heel mooi gedaan, misschien eenvoudig maar eenvoud siert hier hoor. Je foto's, die trouwens prachtig zijn, komen heel goed uit. Hebben jullie een behuizing voor jullie camera om onder water foto's te nemen?

severine zei

heel mooi gedaan! de eenvoud siert inderdaad wel, meer moet dat niet zijn
straf van je

angelica zei

heel mooi
en die foto's echt super