zondag, april 10, 2011

Trouwknutsels

We waren gisteren uitgenodigd voor het dansfeest op de trouw van een collega van mij, en uiteraard ben ik gisteren dan aan de knutsel gegaan, met deze resultaten:
Een wenskaart, mijn allereerste kaart ingekleurd met de copics... Ben niet 100% tevreden van het resultaat, maar ach, leken zullen wel niet op de kleine foutjes letten hoop ik! Ik heb bewust gekozen voor een sobere aanpak (zo ben ik nu eenmaal) in grijstinten, zodat alles mooi bij elkaar zou passen. Een leuke stempel en een hartjeseyelet om het geheel af te werken!

En ik ben ook iemand die niet graag zomaar geld geeft in een envelop, dus deze keer heb ik een passende verpakking ervoor gemaakt. Een klein verfblik bewerkt met papier, stempels en Pearl Maker. De bolletjes van de stempels heb ik daarmee in 3D gezet. Het principe is eenvoudig: je maakt je eigen plaksteentjes, maar dan rechtstreeks op je papier. Omdat een vel papier te kort is om het volledige doosje te bekleden, heb ik nog een stuk carstock met een liefdesstempel langs de achterkant gezet. Ik probeer die dingen ook wat te personaliseren, dus ik heb ook hun uitnodiging hiervoor gebruikt! En ook het deksel is bewerkt met een stuk gestempelde cardstock.

And now in English! I made a card for the marriage of a colleague, it's the first time that I use my copic markers for colouring. I'm not quite satisfied yet, but after all, it's my first time! Because I didn't want to give the money just plain in an envelope, I made decorated this little paint tin with paper, stamps and Pearl Maker and I also used the picture of their invitation for it!

6 opmerkingen:

Lisa aka yarnchik zei

I think your card is lovely, Vicky! And the lil can for presenting the gift is brilliant!!! Thanks for sharing :)

Jenn Joncas zei

Very cute card Vicky!! The copics take some time and practise for sure but I think you did a beautiful job for your first go (: Your little paint can is a fabulous idea!! a great momento for them!!!

angelica zei

heel mooi

severine zei

amaai super die cadeau én het kaartje! ik denk dat ze content zullen geweest zijn want is toch wel origineel

ScrapsEls zei

Ik vind het kaartje toch wel goed geslaagd hoor! En het kado vind ik echt prachtig, knap gedaan!

Esti zei

That tin is absolutely gorgeous adn a STUNNING idea!! lovely