dinsdag, april 12, 2011

Nieuwe artikelen in de Creanijn Shop

Ik ben weer druk bezig met de shop aan te vullen met producten die de laatste weken zijn binnen gekomen, maar waar ik helaas nog niet de tijd voor gevonden heb om ze aan de shop toe te voegen! Gisteren kon je al lezen dat de Pearl Makers vanaf nu in het Creanijn Assortiment te verkrijgen zijn, en dit zijn de andere nieuwe producten die al toegevoegd zijn!

* ETOILES D'HIVER

Een mooie collectie van Toga voor het scrappen van je winterfoto's. De zachte tinten in bruin-grijs-groen passen niet alleen voor winterpagin's, maar je kan er veel meer mee! Ik ben er een tijd geleden al mee aan de slag gegaan, mijn scrappagina's kun je HIER en HIER zien.* COLOUR STRUCTURE CARDSTOCK

Het cardstock assortiment breidt verder uit, ditmaal met een nieuw merk en weer nieuwe kleuren. De Colour Structure cardstock zal met verloop van tijd de Bazzix collectie vervangen, omdat deze niet meer leverbaar zijn bij de groothandel. Nu zijn er al 7 kleuren van de 44 kleuren in de Creanijn Shop te verkrijgen, waaronder het fel begeerde wit! Net als bij de Bazzix heeft deze cardstock een structuur. * PRIMA SWIRLS
Ook vind je de laatste nieuwe prachtige swirls van Prima bij Creanijn!

* STEMPELTJES

En tot slot zijn er ook een aantal leuke én goedkope kleine stempeltjes aan het assortiment toegevoegd, met onder andere blaadjes, bloemen en deze leuke hond!


Hopelijk ook tot ziens in de Creanijnshop op http://shop.creanijn.be/shop


Vergeet niet dat je op woensdag 13 april en woendag 20 april van 13u tot 18u en op Paasmaandag 25 april van 10 tot 18u van harte welkom bent voor de koopdagen!!!

Geen opmerkingen: