vrijdag, juni 19, 2009

De kop is eraf! (Challenge # 1-8)

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en ook de scrapmicrobe is ondanks de antibioticakuur van onlangs niet verdwenen (gelukkig maar!) Ik heb vorige week foto's besteld, die kreeg ik deze week binnen, en uiteraard kriebelde het weer om aan de slag te gaan. Nu, omdat ik ze pagina per pagina uitdenk en upload, valt de tijd die ik in het scrappen steek, behoorlijk mee. In de weinige vrije tijd die ik nu heb, ben ik er deze week toch al in geslaagd om zo ongeveer 1/3 van mijn album over Peru te scrappen!!! Tja, ik steek er vaart achter, want daarna zijn er nog zo'n 5 albums te gaan over de reis... Het album van Peru is helemaal gepland, heel veel foto's vallen uit de boot, zodat enkel de essentie nog overblijft. Ik wil de mensen geen 5 dagen albums laten zien...


Het titelblad van mijn album, gebaseerd op de schets van Daphné. Deze pagina had ik al gemaakt voor de foto's binnenkwamen, kon het echt niet laten!!! Een kaartje van het zuiden van Peru waar we geweest zijn, en op de lijntjes is geschreven welke steden we bezocht hebben, en brads zorgen voor de opsommingstekens.

Foto's uit Lima, waar we het grootste fonteinpark ter wereld bezocht hebben. Beetje moeilijk qua kleuren, maar uiteindelijk pasten deze streepjes van Scenic Route er bij. Achtergrond is Basic Grey, ook nog steeds met Scenic Route mijn favoriete merken. Trouwens, we hebben een nieuwe auto, en weet je welke het is? Een Scenic, als dat geen toeval is!!!

Na Lima gingen we naar Huacachina, om te gaan sandboarden op de immense duinen, en hier heb je dus heel wat foto's om de leuke sfeer van die namiddag te weerspiegelen. De foto's waar we samen opstaan heb ik gemat om ze nog beter te laten uitkomen. Achter de rechterbovenfoto van de linkerkant zit een blaadje met de journaling.

Na het sandboarden verder richting Nazca, om over de wereldberoemde lijnen te vliegen. Ik had nog een stempel liggen met deze lijnen, dus heb ik maar mijn achtergrondpapier gestempeld, alsook de titel. Hiervoor heb ik trouwens nog een keer de moeder alle stansmachines, de Sizzix van onder het stof gehaald. Achter het grote vlak links is een pocket met de diploma's die we daar gekregen hebben. Hieronder nog even een detailfoto van mijn stempel.


En dan de laatste voorlopig, gisterenavond nog afgewerkt na het werk. Op weg naar de Colca Canyon hebben we gestopt bij een uitkijkpunt om condors te zien, maar die waren uiteindelijk wat ver weg. Later na de tocht hebben we 5 stuks samen gezien, waaronder een ouder exemplaar met een prachtige witte kraag, die zie je trouwens op de grote foto van de condor.
Een paar constanten in al mijn layouts tot nog toe: steeds met streepjes en telkens met onder andere Basic Grey papier, en ook nog gestempeld!
O ja, het is trouwens ook weer mijn bedoeling om de 100 layouts-challenge te doen. Moet zeker lukken met al het papier dat ik hier liggen heb, zelfs als ik alleen maar BG en SR zou gebruiken!

1 opmerking:

sollie zei

Je album zal schitterend worden. Superleuke LO's, Vicky.
groetjes Isolde