donderdag, juni 19, 2008

Weer wat LO'tjes (Challenge #87-100)

Ziezo, ik had beneden nog een heleboel layouts liggen, en bij het sorteren van mijn Rusland-album kwam ik dus tot de conclusie dat ik er een heleboel nog niet gefotografeerd had. Maar bij deze is dat wel gebeurd, en kan ik het weer showen aan jullie!

Deze had ik in januari al getoond, alleen was er toen nog een foto tekort. Ik had namelijk voor die pagina een panorama-foto laten afdrukken, maar dat was ik dus helemaal vergeten... Er zat dus niets anders op dan de foto dan maar te verknippen...

Deze tellen niet mee voor de challenge, omdat ze al verrekend zijn.

Afgelopen zaterdag was het bijeenkomst van het Designteam team, maar helaas hadden heel wat leden op het laatste moment afgezegd, zodat alleen Daphné, Els en iets later Martine van de partij waren. Maar we hebben het niet aan ons hartje laten komen, we hebben weer lekker gekletst en ook gescrapt. De achtergrond en ook de foto's heb ik die avond opgekleefd. Het zijn weer allemaal restjes opgediept uit mijn grote restjesbak! Ook het ticket heb ik erop verwerkt, het scheelde niet veel of ik had ze niet gekregen, want de gidse had ze nodig voor haar belastingen. Maar uiteindelijk toch gekregen! Verder nog het wapenschild, had ik in een boekhandel in Sint-Petersburg gekocht. De tekst van het kaartje is tevens de titel geworden.


Deze layout lag ook al een hele tijd te wachten (was de bedoeling van deze layout met schets 5 van begin februari te publiceren...), en pas onlangs heb ik de journaling aan toegevoegd. Ik heb de layout ook gedeeltelijk moeten slopen, want ik moest nog een flapje maken met de foto's van 's avonds, toen het me wel gelukt was een muntje tussen de poten van het konijn te mikken. Het pijltje verwijst dus naar mijn muntje! De letters zijn deze keer een combinatie van Basic Grey stickers en de Cricut.


Deze layout heb ik wel onlangs gemaakt. Met de planning van het album van Rusland gaat het goed, vandaar dat ik nu vooral deze eerst scrap. Moet nog een keer mijn hoofd breken over die van Alaska en hoe het daar mee verder moet. Dit is van een oude stad (vroegere hoofdstad) die we bezocht hadden, en de omwalling was schitterend, vandaar dus deze layout. De titel is met de Cricut gesneden, en ook weer allemaal restjes gebruikt.


Deze layout vind ik ook goed geslaagd, te meer omdat het papier met de 4 vierkanten hier zo goed uitkomt. Wou al langer iets doen met het papier, tot ik de ultieme schets hiervoor uitgetekend had! Het zijn allemaal foto's van de kerk die binnen de omwalling van de vorige layout te vinden is.


En dan weer even terug naar Sint-Petersburg zelf, naar een andere vesting, waar de stad trouwens ontstaan is. Onder de panoramafoto heb ik de geschiedenis verborgen, alsook nog 2 foto's van een andere wensplaats in de stad (na de griffoen en het konijn van de vorige layouts in dit bericht!)


Deze layout lag hier ook al een hele tijd te wachten op de verdere afwerking. De titel hing er al een tijd op, maar dit weekend kwam ik tot de ontdekking dat ik nog een kaartje had met het logo van de stad, dus die moest ook nog ergens op. En hij is dus op deze pagina terecht gekomen, en het paste wonderwel nog tussen de foto's. En pas nadien zag ik dat het logo ook voorkwam op de foto rechtsboven! Ideaal dus. En hoe kan het ook anders: restjes en BG stickers!!!


En dan nog een paar random foto's uit de stad. Met een stiftje heb ik er telkens bijgeschreven wat er te zien is. Voor deze gelegenheid heb ik het papier en stickers gebruikt van een pakketje uit de Zeeman.


En met deze layout is de challenge weer rond!
Op naar de volgende dus! Leuke is, dat ik met de layoutworkshops en de albumeditie van de scrapbookdag maar liefst 116 naakte pagina's heb liggen (dus 58 spreads!) om uit te kiezen. Hoog tijd dus dat ik weer een beetje scrap. Hopelijk zaterdag, dan is het Art Noevoo crop bij Anja, maar ik moet dus nog mijn pakketten met layouts, foto's en cardstock voor te matten nog samenstellen, maar dat zal voor vrijdag zijn hopelijk.
En normaal gezien komen er geen layouts meer bij, want met de zomervakantie worden enkel crops gegeven, dus hopelijk mindert mijn doos zo een beetje, want hij zit overvol!!! Maar ik vind het fantastisch om op deze manier te werken, een mens kan veel sneller scrappen! Geen tijd verliezen met papier kiezen bij de foto's, gewoon een aantal papieren combineren, op maat snijden en opkleven! En dan de foto's erbij zoeken. Ik heb zo'n variatie van kleuren, dat ik altijd wel keuze heb welke layout ik ga nemen.
Dus binnenkort mag je hopelijk weer wat werk van me verwachten!

5 opmerkingen:

Inge zei

Amai zoveel lo's!! Blijkbaar werkt het zo inderdaad veel vlugger. Kijk er naar uit om je eens live te ontmoeten zaterdag! Tot dan!

Max zei

Just popped by to say thank you for visiting my blog and joining in to win blog candy.
Have just had a quick look at your blog and despite not being able to read the words I have to say your layouts are super.

Luv'n'Stuff
Max
xx

Tania zei

Dat kan tellen al die LO's! En proficiat met je onderwater foto!

Krisje zei

Mooie LO's weer. Seg, Vicky, hoeveel van die sticker sheets koop je als je die voor jezelf neemt? Ik zit altijd met letters te weinig :(

Anoniem zei

wens je een leuke scrapdag bij Anja,jammer dat ik er niet bij kan zijn!groetjes,niekolken