zaterdag, juni 14, 2008

Gekochte/gekregen spulletjes van SAG

Gisteren ben ik er eindelijk in geslaagd om een deel van mijn SAG-materiaal te sorteren en op te ruimen... En aangezien jullie waarschijnlijk wel benieuwd zijn naar mijn nieuwe aankopen, zal ik het maar nog een keertje showen.
De stempels zijn gekocht, het zijn allemaal clear stamps rond het thema reizen (tiens, hoe zou dat komen???) en journaling blocks, verder nog wat stickers en zo uit de pizzaboxshopping, onder andere van konijnen en ook over lopen en voetballen. Dat is als ik ooit er een keer aan toe geraak om de foto's van Wim te scrappen... De andere dingen die je ziet, zoals het lint en de embellishments zijn ook van het pizzaboxshoppen, maar vooral uit de goodiebag.
De goodiebag zelf was een mooie tas van Making Memories, helaas in het paars en niet in mijn favoriete lime-kleurtje. Maar ik heb gezien dat mijn boekentas het aardig begeven heeft dit jaar (het slot is al ruim 3 maand kapot en ook de voering is niet meer aan te zien), dus kan ik deze misschien in het schooljaar 2009-2010 als boekentas "bezigen"...


P.S. Martine, heb jouw foto gepikt hoor!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Ziet er goed uit hoor, Vicky! Er staan een paar dingetjes tussen die ik zelf ook wel zou willen.
Bedankt om mijn blog te bezoeken. En wat je zei van schets 21 klopte hoor. Ik heb het er ondertussen ook bij vermeld. Omdat die layout er al enkele dagen lag te wachten op afwerking, had ik er niet meer aan gedacht.
Groetjes, Annelies

Caroline van Scrap2be zei

Lol, ze zullen je zien afkomen met je paarse boekentas! Maar wel erg trendy! Je hebt je precies nog kunnen inhouden op SAG (wat kopen betreft) hihi. Maar 't zal zeker allemaal van pas komen, vooral de stempels!