woensdag, mei 07, 2008

Stil...

Tja, de laatste tijd is er niet veel beweging op de blog, hoewel ik dat wel zou willen. Maar het ontbreekt me echt aan tijd... Mijn leven bestaat voorlopig alleen uit werken, slapen en sporten... En voor de rest weinig tot geen tijd. Nog een geluk dat ik op dinsdagavond layoutworkshops en crops op de kalender heb staan, anders zou er van scrappen waarschijnlijk helemaal niets in huis komen. En gelukkig heb ik ook een super poetsvrouw die op maandag een beetje orde op zaken komt brengen. Het huishouden kan ik er nu echt wel niet meer bij hebben, en dat zal je wel begrijpen als je weet dat ik 3 jobs heb op dit ogenblik: mijn job als leerkracht, dan nog het scrappen in bijberoep, en ik ga ook op zondag nog in de horeca gaan werken, alsook de feestdagen. Afgelopen weekend kan ik je verzekeren: heb moeten werken hoor. Half Vlaanderen zat waarschijnlijk aan de kust met het goede weer, en dat hebben we in Blankenberge geweten. Amai, het leken wel dagen op het drukste moment in de zomer... Nu, gelukkig is het leuk om doen en het betaalt bovendien goed, en dat is ook goed meegenomen met de grote reis in het vooruitzicht natuurlijk. Want daar doen we het tenslotte voor. Nu is het afzien en hard werken, maar in het najaar worden we er dan dubbel en dik voor beloond met een superreis!
Wat het sporten betreft, tot vorige week was het twee keer per week badmintonnen en één keer gaan spinnen, maar omdat ik nu op zondag vroeger moet beginnen werken, heb ik met pijn in het hart de zondagsessie van de badminton moeten opgeven. Maar ik heb de laatste tijd een paar keer meegedaan met een uitwisseling en twee toernooitjes (heel vriendschappelijk hoor allemaal, voor de fun!) en dat is wel plezant. Het is ook een sport waar ik me in kan uitleven, de club is ook heel sociaal, dus ik amuseer me. En uiteraard ben ik morgen weer van de partij voor 3u sporten.
Daarnaast ook de spinning, maandag ben ik alweer voor de 4de keer geweest. De eerste keer is supergoed meegevallen. De trainer had gezegd, mocht het niet gaan, dat ik gerust gewoon mocht doorfietsen, maar ik deed gewoon mee met alles wat we moesten doen, en plots was het gedaan. Gisteren was er ook iemand nieuw die naast me zat, en die bracht het er toch minder goed van af dan ik de eerste keer. Dus dat is wel een opsteker. Maar zweten, man, je kan het niet geloven! Maar ik vind het super om te doen, dat uurtje intensief sporten vliegt zo voorbij. Alleen is het saai dat het telkens dezelfde liedjes zijn, maar dat nemen we er dan maar bij.
Vanavond was ook de laatste les Spaans, met eindexamen. Wij hadden als mondelinge proef onze reisplannen voorstellen. We hebben er heel wat tijd ingestoken, maar het resultaat was goed. Hopelijk worden we er ook voor beloond met goede punten. Wim heeft de planning opgesteld, ik heb de tekst via een vertaalmachine vertaald en dan nog herschreven om het grammaticaal een beetje in orde te krijgen. Dus dat betekent dat ik vanaf nu toch één dag in de week niets gepland heb, zodat ik misschien wat meer tijd heb voor mezelf, en dan niet alleen om te werken en te sporten...
Nu ga ik het hierbij houden voor vandaag, want ik ben moe, maar zo weten jullie weer hoe het met me gesteld is, voor het geval jullie dachten dat ik al van de aardbol verdwenen was...

1 opmerking:

Veerle zei

Amai Vicky. Met jouw programma kan ik me voorstellen dat je moe bent!! Maar van sporten krijg je inderdaad ook energie. Ik heb gisteren een uurtje aquajoggen gedaan en dat vliegt inderdaad zo voorbij! Succes ermee nog! PS ik was afgelopen zondag in Blankenberge... druk druk inderdaad!!