vrijdag, april 04, 2008

Hier gaan we weer! (deel2) (Challenge # 43-50)

En hier zijn dan nog een lading lootjes!


Deze layout was gemaakt tijdens de layoutworkshop van begin van de vakantie, en dinsdag tijdens de crop heb ik ze afgewerkt. Had wel al de foto's en zo erbij uitgezocht. Ik heb er ook een kaartje op verwerkt die ik ter plaatse gekocht heb, met de honden in de wintermaanden.


Nog meer honden, ditmaal in actie. Ik had ook een die-cut gekocht met de honden, en was die bijna uit het oog verloren, maar gelukkig dacht ik er op tijd aan. Die cirkeltjes met pootjes zijn ponsjes, ik heb ze ooit gekregen in een RAK, en nu kwamen ze goed van pas!


Deze layout heb ik ook afgewerkt tijdens de crop bij Martine. Ze had ook nog stickers die ik mocht hebben, en heb ze dan ook maar meteen op de layout verwerkt. De foto linksboven van de rechterpagina was eerst een andere, ook van mij op de landingsbaan. Maar ik had nog een andere foto gevonden van die uitstap, dus die heb ik dan maar vervangen. Amai, een layout waar ik zowat op elke foto sta, dat gebeurt ook niet veel! O ja, misschien zie je twee kleuren in de titel van de linkerpagina. Klopt hoor, want ik had niet genoeg letters van het ene kleur, en toen heb ik ertussen nog een ander kleur gebruikt, maar in het echt is er niet zo veel verschil tussen...


En nog een specialeke om te eindigen. Ik ben verschrikkelijk zot van panorama-foto's, zeker van landschappen. Zo neem ik vanop hetzelfde punt verschillende foto's die elkaar overlappen, en dan zet ik ze met de computer aan elkaar. Maar omdat dit een pano was van maar liefst 9 foto's, kon dat moeilijk op één foto. Dus wat heb ik gedaan: de pano laten doorlopen over twee foto's en ik ben in de wolken met het resultaat! Ik heb er zo nog een paar liggen om te gaan verwerken, vindt het gewoon een schitterend effect. Ik heb dit al eens gedaan met een pano in Praag, maar die was niet zo goed gelukt. En hier even een foto met de twee pagina's netjes naast elkaar, zo dat je kan meegenieten van het panorama!!!


En zo zit ik alweer in de helft wat de challenge betreft!!!

6 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

je bent duidelijk in topvorm, Vicky!
Ik heb momenteel te veel stress om te scrappen, hopelijk gaat het volgende week terug beter haha. Maar dan heb jij wellicht terug veel werk met school?

daphné zei

amai, wat een werktempo, ik word er jaloers van
ik heb zo'n tempo eigenlijk niet nodig want zit momenteel beetje met kleine voorraad foto's (alhoewel, kerstalbum moet af, herfstfoto's, lucy's foto's, hmmm toch wel nog wat werk)
misschien morgen eens aan de scrap gaan, als mijn slaapritme weer normaal is (maw als mijn moeder me niet om half één 's middags uit mijn bed moet gooien, die jetlag toch)

sollie zei

Waw, die panoramafoto's zijn schitterend. Echt de max.
groetjes Isolde

M@risk@ zei

Wat een prachtige dubbbele layouts maak je. Ik zag dat je mij bezocht hebt en ik zie dat ik bij je favorieten sta. Ik vind het een eer en wilde even gedag zeggen.
Groetjes Mariska

Anoniem zei

mooi gedaan!!vooral die panorama vind ik heel goed gelukt!!
en ik ben zot van dat pootjesponsje!!dat zou ik ook kunnen gebruiken zie!!!niekolken

Veerle zei

wauw... die panorama foto is super!!!