vrijdag, april 04, 2008

Hier gaan we weer! (deel1) (Challenge # 33-42)

Ziezo, we zijn weer druk in de weer geweest deze week, met uiteraard weer heel wat lootjes die ik jullie wil showen!

De layout was al zo goed als af, ik wachtte alleen nog op de panorama-foto die ik vergeten te bestellen was. ik had gehoopt dat ze vorige week vrijdag er al zouden zijn, maar dat was niet het geval. Maar bij nader inzien maandag bleek het van wel, nu ja, dan heb ik maar maandag die foto er nog bij gedaan!


Deze layout is vooral met restjes van de beren-layout (op basis van schets 11) gemaakt. De layout was ook al bijna helemaal afgewerkt tijdens de crop bij Martine, maar ik kwam plots tot de ontdekking dat er nog een foto opmoest, en die moest ik nog bijbestellen. Het is trouwens de foto rechtsonderaan, een van de weinige foto's waar ik zelf een keertje opsta. Ik was een aantal foto's die ik dus nog moest maken uit het oog verloren, maar gelukkig kon deze er nog net bij!


Soms heeft een mens zo van die foto's waar je niet weet hoe je ze moet scrappen. Wel, dit had ik ook met deze. Tot ik dus mijn naakte layouts er even bijnam, en de kleuren van mijn stroken papier pasten perfect bij de foto's, dus ideaal. Normaal gezien zou ik nooit dit papier genomen hebben bij deze foto's, maar al zeg ik het zelf, ben er super tevreden over!


Deze layouts heb ik helemaal vandaag gemaakt. Ik had deze al zo vaak in mijn handen gehad, maar er kwam nooit iets van. Vanmorgen had ik mijn restjesbak een beetje netjes gesorteerd. En toen heb ik een heleboel papieren in grijstinten uitgehaald, een beetje gecombineerd, met als resultaat de pagina van de walvis. En dan die eekhoorn, zelfde verhaal. Heb gewoon 3 strookjes papier uit de bak gevist, en zo mijn layout opgebouwd.


Deze layout is gisteren gemaakt, op basis van de schets die jullie morgen op mijn schetsenblog zullen zien verschijnen. Leuke foto's, al zeg ik het zelf. Het verhaal erachter is ook leuk. Na onze tweedaagse trektocht, kwamen we op de camping, maar die had niet echt veel voorzieningen, dus geen douche. We hadden twee mogelijkheden: ofwel met een kannetje warm water je ergens gaan wassen, ofwel proberen in de rivier. OK, dan maar in de rivier dachten wij. Dus zwemkleren aan (we zijn niet zo'n naaktlopers met te veel mensen in de buurt...), sandalen aan en het water in... Maar het was echt IJSKOUD... maar Wim zag het zitten om zich daarin te wassen... Ik bleef veilig aan de kant, vlug een beetje natmaken, inzepen en afspoelen. Bij Wim was het een stuk grappiger, dus leuke foto's met ons waterdicht toestel genomen!

Ziezo, de teller staat nu al op 42 voor mijn 3de Use-up-your-stashchallenge! Enne, hou je maar vast aan de takken van de bomen, want zo meteen komen er ook weer nieuwe aan!!!

1 opmerking:

Veerle zei

Haha supergrappig die water fotos van Wim!!