zaterdag, augustus 19, 2006

Pogingen tot samenzetten van de konijntjes

Nu de mannetjes toch al een paar weken gecastreerd zijn, vond ik het tijd om een poging te doen om ze samen te zetten. Ik wist dat het niet zonder slag of stoot zou gaan, want ze moeten nu eenmaal uitmaken wie de baas is.
Ik had wel gevreesd dat Floppy (de vader) en Brownie (het hevigste jongetje) voor de meeste problemen zouden zorgen.


Het resultaat was natuurlijk een serieuze vechtpartij tussen die twee, met héél véél pluizen overal in 't rond. Sugar, het andere mannetje, is altijd al de liefste geweest van de kleintjes. Zo lief zelfs, dat hij constant likjes geeft als hij "bloot vlees" bij zich heeft. Nu is het wel al wat minder dan in het begin, maar het is nog altijd ontzettend lief natuurlijk. Sugar hield zich wijselijk wat afzijdig tijdens de gevechten. Soms kon hij wel niet anders, als de anderen als gekken rondlopen in de tuin, maar hij had wel een goed alternatief gevonden om uit de buurt van Floppy te blijven: verstoppen in de buis! En wat later kreeg hij het gezelschap van Pluisje!

En nu maar hopen dat ze alle 5 snel overeenkomen met elkaar!!!
Maar het toppunt van de hele middag was toch wel dit: na het constant achter elkaar rennen en vechten, waren de heren moe, en gingen nota bene samen in het hok gaan liggen!!!

Het hok is aan één kant open, dus de konijnen kunnen er gewoon in en uit.Geen opmerkingen: