dinsdag, augustus 08, 2006

Gecastreerd!

Zo zagen onze konijntjes er vorige week uit:

Half verdoofd en nog helemaal suf in het transportbakje. De twee mannetjes begonnen nogal veel last te hebben van sproeien, tot grote ergernis van mijn schoonma, die hierdoor tijdens onze reis een paar keer de garage heeft moeten dweilen...

De mannetjes zaten ook nogal graag op elkaar, dus was het hoog tijd om in te grijpen. Ze zijn nu ongeveer 7 maand oud en echte schatjes. Vanaf dat je in de garage komt, staan ze te kijken in hun kotje om een aaitje te krijgen. En Sugar, de bleekste van de twee, geeft nog steeds likjes. Dat doet ze al vanaf het begin, en dat is ontzettend lief. Brownie doet dat ook wel eens af en toe.
Normaal gezien moeten ze nu nog een maandje apart wonen, en dan is het de bedoeling om ze samen te zetten met de 3 andere konijnen in de ren in de garage. Om hen al aan mekaar te laten wennen staan hun hok in de garage tegen de ren, en ook het hok buiten staat nu in de ren van de anderen, en we laten hen regelmatig op elkaars territorium lopen.

Maar of het gaat lukken om ze alle 5 samen te steken is maar de vraag... Heel vaak zijn er plukken haar te vinden, en heeft de een of de ander een kale plek op de rug. Maar we zien het wel, we hopen dat alles goed zal verlopen, en je mag er zeker van zijn dat ik hiervan verslag zal gaan uitbrengen!

Geen opmerkingen: