zondag, augustus 06, 2006

Het vertrek op reis

Zo, we zijn ondertussen weer bijna 14 dagen thuis en weer helemaal op onze plooi. Eindelijk eens wat tijd om wat in de blog te schrijven!
Onze reis naar Tanzania is enorm meegevallen! In feite bestond de reis uit 3 delen, namelijk

  • de beklimming van de Kilimanjaro
  • op safari in een aantal bekende nationale parken
  • relaxen op Zanzibar

Ik ga jullie kort een beetje vertellen over onze avonturen en zal ook een paar foto's meesturen.

Wil je nog meer foto's zien van onze reis, dan kun je terecht op de foto-website van mijn man (hij steekt het in elkaar maar ik neem wel de meeste foto's :-) ), namelijk op http://www.boydens.eu

Het vertrek

Het was voor ons allebei de eerste keer om de reis zelf voor te bereiden én om met de rugzak te vertrekken. Dus in feite twee avonturen in één! We waren echt serieus geladen, allebei twee rugzakken en wat proviand voor onderweg. En dan ook nog slaapzakken en warme kleren, en dat terwijl we toch naar Afrika gaan? Ik voelde me precies een ezeltje!

Gelukkig verliep alles zonder al te veel problemen en vertrokken we met het vliegtuig richting Kenya - Tanzania!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be