zondag, oktober 07, 2007

Nog eens een paar layouts

Naast de vele andere activiteiten blijf ik natuurlijk niet stilzitten, en komen de pagina's er vrij vlotjes uit. Hier nog even een paar pagina's die ik de afgelopen week heb gemaakt.

Hele simpele layout, over een weekendje Alpen vorig jaar in het hemelvaartweekend. Ben trouwens tot de ontdekking gekomen dat ik één van die foto's al eerder gescrapt heb op een andere pagina, maar ja, dat laten we nu maar zo! Wel weer een restje opgebruikt (strookje grijs sterretjespapier), maar de achtergrond is van het nieuwe Basic Grey papier, en ook de stickers zijn nieuw, dus dit telt niet voor de challenge...

Deze foto's zijn genomen terwijl de wagen aan het rijden was, want de chauffeur wou niet stoppen aan het natuurpark om zo de apen te fotograferen. Om duidelijk te maken waar de apen zitten, heb ik cirkeltjes met geperforeerde rondjes gemaakt. Ook weer nieuwer papier gebruikt.

Het laatste blad uit mijn Tanzania-album, alleen is het wel niet de laatste die ik nog moest scrappen. Dit zijn foto's van de Kilimanjaro, vanuit het vliegtuig genomen. Het streepjespapier is een restje uit mijn uitgebreide restjesdoos, maar de rest dus weer niet.

Een beetje meer freestyle deze keer, rond de stickers en rond het blad.
Valt er niets op als je al deze layouts bekijkt??? Ik heb blijkbaar een zwak voor streepjes de laatste tijd, Basic Grey draag ik hoog in het vaandel, en die stickers passend bij de nieuwe reeksen zijn fantastisch, het zijn weer eens andere lettertypes op die manier!


Deze layout van Praag had ik al langer liggen, maar blijkbaar nog niet op de foto gezet en aan jullie getoond... Er liggen nog een hoop onafgewerkte layouts klaar, maar ik weet niet of ik daar deze week tijd voor zal hebben, want elke dag moet ik na het werk nog hard zwoegen om alles rond te krijgen voor de scrapbookdag van volgend weekend: voorbeelden maken, pakketten en cadeautje klaarmaken...

6 opmerkingen:

judith zei

Mooie LO's wederom!!! Wat een boel werk verzet je :) Geweldig he, die red colobus aapjes, ik heb ze ook gezien op Zanzibar. Leuk dat je het bord ook op de foto hebt gezet! En de LO van Praag, WOW, erg mooi!! Veel succes met alles!

Veerle zei

Die van Monkeys vind ik erg leuk!! :-)

PROLIX de Normandie zei

Bonjour,

I'm a french artist.

How are you?

PROLIX

{ThE fReNcH tOuCh}
http://prolix.typepad.fr

Veerle zei

Hej Vicky! Ik heb een leuke dag gehad!! Echt hele toffe dingen gemaakt! Ik was om 23u pas thuis. Nog tot aan Gent redelijk in de file gestaan. Dus toch een 3-tal uur onderweg geweest, maar t ging vlotjes. Ben niet moe geweest in de auto, maar toen ik thuiskwam wel!! En 't was een kort nachtje.. Maar ach, 't was het waard!! groetjes, Veerle

dawn zei

some stunning photo's hun, lovely LOs

Esther zei

Your new LO's a great. Have a great weekend. Love es