zaterdag, oktober 30, 2021

Konijnenkaartjes

 

Het heeft weer even geduurd voor er iets op de blog verscheen qua creaties. Het is niet dat ik stil heb gezeten, in tegendeel, maar meestal ontbreekt me de tijd om effectief een blogberichtje te maken. En de zomer was ook verschrikkelijk druk in de opvang met veel gedumpte konijntjes en heel veel logees van mensen die nu wel op reis wilden gaan nu er wat versoepelingen waren.

Maar bij deze nog eens een reeks van KAARTJES! Ik ben vooral een scrapper, maar toch kriebelt het af en toe om kaartjes te maken.  In het begin van de zomervakantie, besloot ik op mijn "oude" konijnenstempels met bijbehorende stansen van Els Brigé nog een keertje boven te halen (shame on me, nog nooit gebruikt bij mijn weten), en ook mijn Copics werden (letterlijk) van onder het stof gehaald.  Dat was ook al een eeuwigheid geleden dat ik nog gekleurd had, maar ik werd aangestoken door een aantal scrapvriendinnen die plots ook weer aan het inkleuren gingen.

Ik heb in de voormiddag vooral gestempeld, gekleurd en gestanst, en dan in de namiddag de kaartjes samengesteld.  Daarvoor had ik een paar oudere en al goed geminderde papierblokken 6x6 genomen, zodat die ook een keer opgewerkt zouden worden.  Zoveel materiaal, maar nooit echt iets dat op geraakt.  Maar ik ben er toch in geslaagd om héél véél leuke kaartjes te maken met het papier.  Ik heb het opzettelijk eenvoudig gehouden.  Alle kaartjes zijn gelijkaardig, maar geen enkele is identiek hetzelfde. De kaartjes had ik gemaakt om de donateurs en sponsers en zo van de konijnenopvang te bedanken voor hun steun. Ik ben er pas onlangs in geslaagd die allemaal persoonlijk te schrijven en op te sturen, en het werd zeker geapprecieerd!

Bij deze laat ik jullie even meegenieten van mijn stap per stap werkzaamheden en dan uiteindelijk de creaties.

Een 6-tal konijntjes op een A4-vel stempelen en dan beginnen inkleuren.  In het begin was het weer even wennen in verband met schaduwen, maar het lukte uiteindelijk wel weer goed na een paar konijnen kleuren.

Ook met de stansen heb ik nog niet zoveel ervaring, maar toch wel supermooi!

Voor wie interesse heeft, ik heb voor 2 versies ook even de gebruikte kleuren bij gezet.

Een hele hoop lieve konijntjes in 3 verschillende kleuren!


En dan nu alle kaartjes even op een rijtje, samen met de gebruikte papierblok!En dan op naar de volgende creaties, deze keer ga ik geen maanden meer wachten om nog eens wat te tonen!!!

Geen opmerkingen: