zaterdag, maart 09, 2013

CSC#007: Gebruik restjes op je layout

Vandaag schotelen we jullie alweer de zevende Creanijn Scrapbook Challenge voor!!!

Voor deze maand willen we jullie graag creatief zien omgaan met restjes.  Want als je scrapt, heb je altijd wel nog papier over, dus verwerk dit eens op een nieuwe layout.  Uiteraard mag je een vel nemen om als achtergrond te gebruiken, maar al het andere papier dat je gebruikt, moeten dus restjes zijn.

Je hebt tot en met vrijdag 12 april de tijd om jouw creatie in te sturen. Dit kan je doen door je layout op je blog te zetten (met de banner van de CSC die je ook bovenaan vindt) en dan de link onder dit berichtje te plaatsen. (Wie geen blog heeft, kan de layout op het internet publiceren en de link naar de foto plaatsen).

De winnaar wordt op zaterdag 13 april bekend gemaakt, en mag een leuke prijs verwachten!

Uiteraard heeft het Creanijn Designteam weer leuke voorbeelden gemaakt!!!

VEERLE:
Veerle gebruikte de restjes van het album waar ze mee bezig was om een paar rondjes uit te ponsen, en dit als "strook" te gebruiken.

DAPHNE:
Met behulp van de Cuttlebug stanste Daphné een heleboel hondjes uit, die als achtergrond gebruikt werden voor deze layout van Martha.

VICKY:
Ik gebruik mijn restjes wel heel veel, de kleine stukjes zitten in een mapje voor de kaartjes, en met de grotere stukken ga ik aan de slag bij het scrappen.  Voor deze layout heb ik wat passende papiertjes uitgezocht bij de foto's, en dan gekeken wat zou passen voor de layout.

En voila, dat is de layout geworden met alleen maar restjes.  De bovenste 2 vellen heb ik uiteindelijk niet gebruikt...

En deze wou ik ook nog even tonen, het is al een oudere hoor, één van de eerste layouts van het duiken. Ook gemaakt met héél véél restjes die ik uitgeponst heb, en dan zo rond een cirkel heb verwerkt!

Zo, hopelijk gaan jullie ook aan de slag met jullie restjes, want daar zit er ook nog een schat aan materiaal in. We hopen dat jullie weer massaal meedoen met de challenge, en onthoud: "Wie niet waagt, niet wint!!!"

Meld hieronder jouw scrapbookpagina aan!!!


De winnaar van de CSC#006 zal straks bekend gemaakt worden!!!

3 opmerkingen:

Isabelle zei

wat een leuke voorbeeldjes!!! knap gedaan van jullie allemaal. tof idee weer

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuke voorbeelden zeg. Ook ik ben hiermee aan de slag gegaan.

Cynthia van der Wilk zei

Ben eigenlijk wel benieuwd wie er nu gewonnen heeft.

groetjes,
Cynthia