donderdag, april 26, 2012

PRE-ORDER MAGNOLIA stempels!!!


Grijp nu je kans om de ontzettend leuke stempeltjes van Magnolia voor te bestellen!
Bij Creanijn kosten deze stempels slechts 9.50€!!!

Je kan de stempels voorbestellen uit de laatste 2 collecties van 2012, namelijk "Princes and Princesses" en de recentste "Summer Memories".  Bij elk van de categorieën is een selectie gemaakt van de allerleukste stempeltjes, want ik kan ze helaas niet allemaal aankopen.

En er is meer!!!
Creanijn geeft één leuke Magnolia-stempel helemaal GRATIS weg aan iemand die een voorbestelling doet voor Magnolia-stempels.

Alle namen van mensen die een voorbestelling geplaatst hebben, zullen in een doos gestopt worden en een onschuldige hand (mijn man?) zal er dan één iemand uitkiezen die een stempel extra zal krijgen bij de bestelling!

Alle bestellingen waar minimum één Magnolia-stempel van de nieuwe collectie bijzit, maken kans op deze candy! Uiteraard heeft Creanijn ook nog andere Magnolia-stempels in assortiment.

Dus aarzel niet langer en breng een bezoekje aan de Creanijn Shop voor de leuke nieuwe Magnoliastempels die onlangs uitgekomen zijn !!!

Ook het nieuwste tijdschrift is al toegekomen en te koop in de Creanijn Scrapbook Shop!


Creanijn behoudt zich het recht voor om deze actie en voorbestellingen te annuleren bij onvoldoende belangstelling in de Magnolia-stempels van deze reeks. Ik moet deze namelijk per 6 stuks aankopen en het heeft geen zin om met een grote voorraad te blijven zitten... Het is de bedoeling deze stempels tegen half mei te bestellen bij Magnolia.

Geen opmerkingen: