zaterdag, december 24, 2011

Een cadeautje van Creanijn!

Ik wil alle Creanijn klanten bij deze van harte bedanken voor hun vertrouwen het afgelopen jaar, en hopelijk mag ik iedereen ook weer van dienst zijn in 2012!!!
Dus bij deze:
Een fijne kerst gewenst voor iedereen!!!

Maar er is meer:
Creanijn verwent ook haar klanten
met een kortingsbon van 5€!!!

De korting is geldig bij elke aankoop via de webwinkel (http://shop.creanijn.be/shop)  van minimum 40€. Het enige wat je moet doen is tussen nu en 1 januari een bestelling te plaatsen en de kortingscode 2012 in te voegen. Als dat geen mooi eindejaarsgeschenk is!!! Bij Creanijn heb je al héél scherpe prijzen en kun je bovendien rondneuzen in de uitgebreide opruimhoek, waar de kortingen kunnen oplopen tot -70%. Ook een heleboel merken van papier zijn afgeprijsd naar 0.25€, zoals van Basic Grey en Scenic Route, maar ook andere vellen papier zijn in prijs verlaagd. Uiteraard kun je in de Creanijn Shop ook terecht voor een uitgebreid aanbod stempels, stickers, albums, papierpakketten, lintjes, Distress Inkt, Distress Stains, Pearlmakers, en nog véél méér!


(Creanijn behoudt zich het recht om de bon te annuleren als blijkt dat het minimum bestelbedrag niet bereikt is. - bon enkel geldig bij online bestellingen in de webwinkel op http://shop.creanijn.be/shop (die kunnen wel afgehaald worden tijdens de koopdagen of op afspraak)

Geen opmerkingen: