dinsdag, oktober 25, 2011

Nieuwe BoBunny lijn: LIBERTY mét uitgewerkte voorbeelden

Vorige week is weer een nieuwe collectie van BoBunny papier aan de Creanijn Shop toegevoegd! Het papier paste volledig in het thema van het scrapbookweekend: STARS & STRIPES, dus helemaal Amerikaans.Ik had voor alle deelnemers een pakketje gemaakt met 2 kleuren cardstock en 3 halve vellen papier van deze collectie. We hadden op zaterdag tijdens de voormiddag een groepsfoto gemaakt die we in Kruidvat zijn gaan ontwikkelen. Dus iedereen ging ermee aan de slag, allemaal met een totaal ander resultaat! Dit is mijn interpretatie geworden. We hadden ook een klein doosje met wat Amerikaanse spulletjes voorzien, zoals lintjes en wat embellishments, dus sommigen hebben dat ook gebruikt.


Met de gemaakte layouts van het weekend werd er een heuse scrapwall gemaakt, en werden er prijsjes weggegeven aan de 3 leukste layouts. Zoals je ziet, zitten er ook andere layouts tussen, maar het is gewoon even om de verscheidenheid aan stijlen te tonen met hetzelfde materiaal!En de deelneemsters waren zo lief om het organiserend comité (ikke, Daphné en Veerle) te bedanken met deze kaartjes, gemaakt met de restjes van de layouts! Ook supermooi gedaan allemaal.

Dus zoals je ziet: scrapbookpapier kan zeker ook gebruikt worden om kaartjes van te maken! De kleuren passen ook wel voor stoere mannenkaarten!

2 opmerkingen:

Els zei

Leuk om alle layouts nog eens naast elkaar te zien. En inderdaad heel verschillende layouts en toch dezelfde materialen.

www.ScrapsEls.com

Els Wouters zei

Leuk !!!