zaterdag, augustus 13, 2011

S&S Challenge: SKETCH

Het is weer zaterdag, dus hoog tijd voor een nieuwe Scrap & Stamp challenge!!!

En deze keer mogen jullie weer aan de slag gaan met een Creanijn Schets. Heel simpel deze keer, je neemt één vel papier die je in 2 snijdt (niet in het midden) en twee strookjes papier, da's alles! (en uiteraard je basispapier of cardstock hé) En de foto's erop en weer een layoutje klaar. De foto's op de schets kun je gewoon overnemen, of doen zoals ik: je eigen ding doen!
Dit is het allerlaatste layoutje van het Noordereiland. Na een hele tijd te kamperen, mochten we overnachten bij de ouders van een oud-collega van Wim, en we werden daar super verwend: een benedenverdieping alleen voor ons, inclusief luxe bed en badkamer én wasmachine. De man was al op zijn pensioen en nam ons overal mee in de stad, en heeft ook voor ons de overzetboot naar het Zuidereiland geregeld. Echt super!
Ziezo, en nu is het aan jullie! Maak ook een layout op basis van de schets, plaats een link op de Scrap & Stamp blog en maak kans op een leuke stempel als prijsje!!!

1 opmerking:

Lisa aka yarnchik zei

Awesome layout, Vicky! Those are great photos as well. Thanks again for providing us with such a FABBY sketch at Scrap & Stamp :)