donderdag, augustus 11, 2011

Creanijn Workshopkalender online!


De kalender voor het najaar staat nu online!!! Je kan ze raadplegen op http://www.creanijn.be/ en surf verder naar het kopje "WORKSHOPS". Bovendien kun je de kalender ook gewoon afdrukken, zodat je zelf een mooi overzicht hebt van wat wanneer georganiseerd wordt!
Een greep uit het aanbod:

CROPAVONDEN

Op regelmatige basis kun je op dinsdagavond, woensdagavond of vrijdagavond bij Creanijn terecht om te croppen. Iedereen werkt aan zijn eigen layouts verder op eigen tempo, en je kan bovendien gebruik maken van een heleboel materiaal, zoals snijmachines (Sizzix, Slice, Cricut, Cuttlebug...), stempels en zo meer. Handig, omdat je zo niet meteen hoeft te investeren in dure machines en je kan je layouts eens op een andere manier afwerken!

Een cropavond kost 7.50€ of is volledig gratis als je tijdens de cropavond voor 20€ koopt.


CROP 'n SHOP

Een totaal nieuw concept, die elke eerste woensdag van de maand georganiseerd wordt. In de namiddag is de shop geopend van 14u tot 18u, dus je kan vrijblijvend een kijkje komen nemen.

En voor wie interesse heeft, kan die middag ook komen croppen en gebruik maken van diverse materialen (zie uitleg gewone crop).


KOOPDAGEN

De Creanijn Shop opent vanaf september elke maand 2x zijn deuren: tijdens de Crop 'n Shop middag de eerste woensdag van de maand, maar ook de 3de zaterdag van de maand. Voor de exacte data verwijs ik graag naar de website. Via deze blog en Facebook zul je ook op de hoogte gehouden worden van deze koopdagen.


LAYOUTWORKSHOPS

Ook nu weer zullen elke maand 2 layoutworkshops georganiseerd worden, en ze gaan door op dinsdagavond en vrijdagavond. Op één avond krijg je 3 schetsen voorgeschoteld en maken we daarmee 3 spreads (of 6 pagina's). Het papier is volledig vrij te kiezen in de Creanijn Shop, zodat het zeker bij jouw foto's past! Een layoutworkshop kost 20€ en bij elke deelname ontvang je een stempeltje op een spaarkaart. Na het volgen van 4 layoutworkshops kun je de 5de volgen aan halve prijs!


CREANIJN VERJAARDAGSCROP

Op 11/11/11 word ik 33 jaar en dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan al scrappend? Tijdens deze dag gaan we in de voormiddag een 2-tal kleine workshops doen, en kun je in de namiddag vrij croppen. Elf november is een nationale feestdag en valt deze keer op vrijdag!

Deze dag zal 33€ kosten, voor alle materiaal, drank, lunch én cadeautjes!!! Meer info hierover volgt, maar als je nu al je plaatsje wil reserveren, aarzel dan niet om me te mailen!!!


CREANIJN SCRAPBOOKDAG

De volgende scrapbookdag zal op zaterdag 10 december georganiseerd worden! We zijn nog druk bezig met het uitdenken van de precieze workshops voor die dag, maar we blijven trouw aan het originele concept:

* layoutworkshop met 3 spreads op basis van de Creanijn Schetsen

* techniekworkshop

* ruimtelijk project

* mini-album

De scrapbookdag kost 55€ en dit voor het workshopmateriaal, drank, lunch en niet te vergeten de altijd zeer gesmaakte goodiebag!!!

Zoals steeds zijn de plaatsen beperkt, dus als je nu al je plaatsje wil reserveren, aarzel dan niet om me te contacteren!!!


WORKSHOPS

In het najaar worden in totaal 5 workshops gegeven. Er wordt nog druk gewerkt aan de voorbeelden, dus van zodra dit af is, komt het ook op de website en zal er reclame voor gemaakt worden op de blog.


BEGINNERSCURSUSSEN

Beginnerscursussen staan niet standaard ingepland in de kalender. Wel is het zo dat in overleg data kunnen gereserveerd worden om de kneepjes van het scrappen te leren in 2 lessen. Aarzel niet om me hierover te contacteren mocht je interesse hebben. De workshops gaan al door vanaf één persoon.


Kortom, Creanijn staat garant voor het uitgebreidste aanbod in Vlaanderen qua scrapbookactiviteiten!!!

En vergeet ook niet dat je in de Creanijn Shop terecht kan voor een groot aanbod scrapbookmateriaal, want Creanijn is de enige hobbywinkel met alleen maar scrapbookspulletjes in het land. En dat aan de scherpste prijzen...

Wie weet tot binnenkort in de shop of tijdens een workshop!

Je kan me bereiken op creanijn "@" gmail.com (verwijder de spaties en aanhalingstekens)

Geen opmerkingen: