dinsdag, maart 18, 2008

Get ready for an overdose of layouts (deel1) (Challenge # 90-100)

Ziezo, eindelijk weer wat activiteit hier op mijn blog... Té weinig tijd om alles te doen wat ik wil, maar ja, het schoolwerk gaat voor natuurlijk. Maar ik heb niet stilgezeten hoor de laatste tijd, er zullen dus weer heel wat pagina's de revue passeren. Maar zoals jullie weten, ik maak aan een razend tempo layouts, en ik ga dan ook de pagina's een beetje spreiden over verschillende berichtjes. Kwestie van jullie niet meteen een dodelijke overdosis layouts te geven natuurlijk...
Mijn challenge is ondertussen ook goed gevorderd, wel 't is te zeggen, in feite klaar, en ik ga weer voor een 3de 100-layouts challenge (ben er al mee bezig...)! Zo blijven we goed bezig natuurlijk, en ik probeer dus echt vooral die restjes eens erdoor te jagen!

Mijn layouts maak ik de laatste tijd in 3 etappes:
* layouts maken op basis van mijn schetsen tijdens de layoutworkshops, of met een aantal restjes uit de uitpuilende restjesbak een lege layout maken
* tijdens de crop de foto's matten en erop kleven
* en dan op een ander moment nog de titels en de eventuele versieringen
En als je weet dat ik om de 14 dagen 3 nieuwe schetsen heb voor de layoutworkshop, en ook met de special edition (waar we met alle 6 van de vorige maand aan de slag gaan) lekker gezellig meescrap, dan kun je gaan denken dat ik snel héél véél layouts heb!

Maar genoeg gebabbeld nu, eerst een beetje layouts showen!
Vast gegeven voor de meeste layouts is dat ik gewoon een vel cardstock neem als basis, en dan verder afwerk met strookjes en stukken restjes, en de titels zijn meestal diverse Basic Grey stickers... Ik heb mezelf voorgenomen om zo weinig mogelijk nieuwe vellen te nemen, met uitzondering van cardstock.


Eentje voor het Rusland-album, namelijk over het befaamde Mariinski-theater waar we een balletopvoering hebben meegemaakt. Uiteraard mocht ook ons ticket niet ontbreken, en omdat ik het Cyrillisch schrift ook zo leuk vindt, heb ik er eentje ook omgekeerd opgekleefd, zodat je de achterkant nog kan lezen.

Foto's van Klassieke Kunst in het Hermitagemuseum, en voor de gelegenheid ook afgewerkt met stempels van Hero Arts als ik me niet vergis. Heb de laatste tijd ook de gewoonte van foto's doormidden te snijden en ze zo op 2 verschillende pagina's te kleven.

Onze eerste Grizzly, weliswaar in een dierenopvangpark, maar kom. Hij was zo schattig en ik had massaal veel foto's, maar heb er enkel de mooiste in gedaan.

Foto's uit ons gletsjerkamp. Op de linkerpagina een klein muisje die ik gefotografeerd heb tijdens het eten, en hij mocht ook in mijn scrapbook. Het moeten niet altijd grote dieren zijn natuurlijk. De foto's eronder zijn van toffe pluisjesbloemen en op de rechterpagina 6 foto's van zonsopgang en zonsondergang nabij het gletsjerkamp.

Eerste pagina van het dierenpark dat we bezocht hebben. In feite de zalmen aan de linkerkant hebben we wel in het wild gezien, maar vond het te weinig op om één blad te gebruiken, dus heb ze hier maar bijgedaan, was toch van dezelfde dag. Papier heeft wel degelijk dezelfde kleur, dat van de rechterpagina is het juist, maar blijkbaar door een wolk voor de zon heeft het linkerblad toch een andere kleur gekregen.

En dit is nog ééntje van de tocht op het water nabij Seward, en zo ben ik aan nummer 100 gekomen van mijn tweede 100-layoutschallenge, en dat van 13 december tot nu!!!
Enne, ik kan je al verklappen dat ik dus gewoon doorga met een 3de challenge, en dat er in een volgend berichtje ook al 10 layouts te zien zullen zijn. Maar weet nog niet wanneer ik ze ga plaatsen hoor, hihi, daarvoor moet je af en toe maar eens langskomen! En op de bijeenkomst bij Martine afgelopen zaterdag heb ik ook al 10 pagina's klaargemaakt, waar ik deze avond nog titels en tekst op moet zetten...

4 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Dat zijn er inderdaad heel wat, Vicky!

TheAdorable zei

Super Vicky.
Op naar de volgende 100!!

pruts zei

prachtige lo's vicky !!!!

Anoniem zei

flink flink flink!!ik vond al dat er weinig actie was,maar dat was dus wel niet waar he!wat een schattige beer is dat!!!niekolken