zondag, maart 23, 2008

Creanijn scrapbooking organiseert de dolle paasdagen met héél véél cadeautjes!

Dit weekend is het paasweekend, en worden er weer traditioneel eieren verstopt, zodat de kinderen ze kunnen zoeken.Welnu, Creanijn heeft net hetzelfde gedaan!Snuffel in de shop en ga op zoek naar deze gouden eieren:

Onder elk ei zit een leuk cadeau verstopt, gaande van mini-albums, tijdschriften, cardstock en papier grabbags tot zelfs een cadeaubon van 5€.
Heb je een ei gevonden, stop ze in je winkelwagentje, en je cadeau wordt met je bestelling verstuurd. In totaal zitten een 6-tal eieren verstopt, goed voor zo'n 20 cadeaus! Er wordt één cadeautje per klant opgestuurd.
Enige voorwaarde is dat je bestelling zonder de verzendkosten minimum 20€ moet bedragen.

En voor de gelegenheid heb ik ook het bestelbedrag voor gratis verzending verlaagd van 75€ naar 50€. Helaas heb ik afgelopen week in de post gehoord dat de verzendkosten verhoogd zijn naar 5.30€ voor pakketpost, dus wil ik jullie hiervoor tijdens de paasvakantie graag tegemoetkomen.

Wie graag liever live komt shoppen, dat kan natuurlijk ook. Tijdens de paasvakantie is de shop tijdens de weekdagen (met uitzondering van Paasmaandag) open van 15u tot 18u. Iedereen is van harte welkom om te profiteren van nog meer leuke acties en voordeelprijzen! Iedere klant krijgt ook een kleine attentie.

1 opmerking:

Essie zei

nou, nou,
dat is boffen
zo veel voordeel

gelukkig sneeuwt het niet op je online shop en kunnen we de eitjes dus beter terugvinden dan in de tuin.
hihi

Liefs, es