donderdag, juli 05, 2007

Dagje Ardennen

Afgelopen maandag zijn we met een aantal van de misdienaars van Oostkamp en twee van de priesters op uitstap geweest, dat doen we meestal aan het begin van de grote vakantie. Wim had een dagje verlof genoemen, en ik ging mee als fotograaf... Mooi excuus om lekker mee te gaan natuurlijk!
In de voormiddag stond railbiken nabij Falaen op het programma, dat is met een soort van gocart fietsen op een oude spoorweg. We hebben ons alleszins goed geamuseerd, enige nadeel was wel dat je niet kon voorbijsteken... Maar het was verschrikkelijk plezant, en gelukkig zat het weer ook behoorlijk mee, enkel toen we op het terras wat aan het drinken waren heeft het geregend.
Na het eten ging het richting Dinant, waar we het Adventure parcours zouden doen, met allerlei hangbruggen en zo. Dat was ook heel plezant, maar er waren er een heleboel met hoogtevrees, maar iedereen heeft alles gedaan! Op na alle bruggen stond er rappel op het programma en daarna nog een ondergronds parcours in tunnels met hindernissen. Binnen was het verschrikkelijk warm, maar ook eens leuk! Al bij al dus een ontzettend plezante dag!!!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai, wat en avonturiers! Da's niets voor mij zene :)

Familie Kubben zei

Dat ziet er als een geweldig leuke ervaring uit!!! Dat jullie dat allemaal durven, helemaal geweldig!