maandag, juni 18, 2007

Verjaardagsfeestje

Zo, eindelijk weer wat tijd om te schrijven in mijn blog. Het was namelijk de laatste dagen zo druk geweest met de voorbereidingen op de examens en de scrapbookdag, dat er dus nauwelijks nog tijd over was voor iets anders...
Maar hier zijn we dus weer!
Vorige week woensdag had ik voor de eerste keer een kinderverjaardagscursus. Maar liefst 6 overenthousiaste meisjes waren van de partij om een uitvouwalbumpje te maken. En toen ze toekwamen eerst héél véél vragen over vanalles en nog wat. Zo viel de vraag of ik al kindjes had, en ik zei:"Nee, mijn konijnen zijn mijn kindjes.", waarop één van de meisjes zei:"Is jouw man dan een konijn?" Natuurlijk wij allemaal gieren van het lachen, en dan kon het knutselen beginnen. Moeilijkste van al was het papier kiezen, want er was zoveel keuze natuurlijk, maar eenmaal we dit hadden, kon het serieuze werk beginnen!

Tijdens het versieren lag de tafel vol papiertjes, stickers, ...Het duurde niet lang voor ze doorhadden dat de stickers ook nog ergens anders dan op hun boekje kon gekleefd worden...Nog even poseren met het resultaat...En als laatste was het cadeautjestijd!

Het was lekker druk met de meisjes, maar het was zeker super leuk (maar ook vermoeiend, maar in feite ben ik dat al de hele week...) en zeker voor herhaling vatbaar!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er wel reuze gezellig uit hoor.
Groetjes Lilian

Anoniem zei

Ziet er leuk uit! Was vast een geslaagd feestje.

Anoniem zei

Dat ziet er leuk uit!! Als ik dit op school zou vertellen zouden er denk ik een heleboel meiden staan te springen om bij je langs te komen!!