woensdag, maart 07, 2007

Sponsering DeKonijnenburcht

In de maand februari werd het volgende bijeengespaard voor de konijnenopvang DeKonijnenburcht:
* 24.95€ door aankopen van papier en giften
* 1 oude GSM
* 10 oude inktpatronen van de printer

Hartelijk dank allemaal uit naam van de vele konijntjes die op dit moment in de opvang zitten en een goede thuis zoeken!!!
Je kan ook meehelpen steunen door scrapbookpapier aan te kopen in de Creanijn Shop. Per verkocht vel gaat 0.05€ naar dit goede doel!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk hoor dat je de konijnenburcht op die manier helpt! Ik ben blij dat ik wat papier heb aangekocht en vond het super om die sticker op de factuur te zien waarop stond hoeveel ik voor het goede doel had opgeleverd :-)

Een vraagje waar ik net aan denk: is het al duidelijk wie het bedrag van aankoop teruggewonnen heeft? Ben wel benieuwd namelijk !!

Anoniem zei

Hallo Vicky,

we zijn er hier helemaal stil van geworden, wow, geweldig dat je dit allemaal verzameld hebt en dat er zovele mensen papier gekocht hebben om onze opvang te steunen! De konijntjes zijn je/jullie daar erg dankbaar voor en nu kunnen we weer een aantal konijntjes meer helpen. Nogmaals erg bedankt om ook pleeggezin te zijn voor Finn en Charlie, op de foto's te zien hebben ze het enorm naar hun zin bij jullie! (Filou heeft gisteren ook een nieuwe thuis gevonden samen met Laura en Conan, maar daarover straks op onze log meer).

Groetjes,
Konijnenasiel De Konijnen-Burcht.