donderdag, maart 15, 2007

Konijntjes in de tuin

Omdat we nog druk bezig zijn met het heraanleggen van de konijnenren, kunnen niet alle konijnen samen buiten spelen, althans niet zonder toezicht... Daarom besloot ik om alsnog de kleintjes buiten te steken, maar dan wel in de grote tuin.
En zoals je kan zien, ze waren in hun nopjes en renden constant heen en weer! En de eerste foto is een zeldzame foto van al onze nijnen samen.Uiteraard werd ook de ren met de logeetjes Charlie en Finn uitgebreid bezocht! Hazel kreeg zowaar een zoentje van Charlie!Rarara, wie is dit: Hazel of Pluisje?
Het is Pluisje, ik had haar ook even in de grote tuin gezet, maar al gauw was het weer boel tussen de twee lookalikes... Pluisje heeft een schuin hoofdje door een oorontsteking, en als ze binnen is, heeft ze soms last van omvallen. Maar buiten heeft ze absoluut geen problemen, dat komt waarschijnlijk omdat er niets rond haar staat.
Op foto's is het dus soms moeilijk om ze uit elkaar te houden, maar de onderstaande zijn zeker van Hazel. Zij is het best te herkennen aan haar wipneusje, die ze kort voor de kerst opgelopen heeft. En op de profielfoto is dat grappige neusje duidelijk te zien!

En dan ook nog wat foto's van onze twee jonge "spring-in-'t-veldjes", en dat mag je best wel letterlijk nemen!!! Binnenkort mogen ze terug naar de konijnenopvang, omdat ze de leeftijd bereikt hebben waarop castratie mogelijk is, maar waarschijnlijk gaan we dan weer andere kleine mannetjes opvangen. En hoewel de ren niet zo groot is, amusern ze zich te pletter!
3 opmerkingen:

Familie Kubben zei

Ahh!! Wat een schattige konijnenfoto's! Vooral die van het konijntje met het schuine hoofdje, is erg mooi! Gizmo kijkt met een oog van onder het buro mee :)

sollie zei

Mijn konijn is ook al enkele dagen even buiten geweest. Ze genoot met volle teugen van de smaak van vers gras. Jammer genoeg wordt het dit weekend weer wat kouder.

Essie zei

Wat een leuke foto's van de konijnen. Die twee van ons hebben ruzie en kunnen niet meer samen door een deur.