woensdag, december 06, 2006

Oh, kom er eens kijken...

wat er in mijn schoentje ligt...
Nu, ik vrees dat er voor mijn cadeau geen schoen ter wereld groot genoeg is, zelfs die van Wim niet. Ik moest me vanmorgen haasten om op tijd op school te zijn, en toen ik net wegreed, zag ik twee dozen staan aan de deur. Ik heb ze maar vlug binnen gezet, want ik betrouwde het weer niet. En wat bleek: het is mijn CRICUT!!! Had hem helemaal nog niet verwacht, omdat ik geen bestelling geplaatst had bij Kars, en backorders worden pas geleverd bij nieuwe bestellingen. Maar ze besloten ze toch al af te leveren!!!
Ben zo blij als een kind! En het is toch Sinterklaas!
Ik heb er al even mee geëxperimenteerd, alles ingestoken en even geprobeerd, alleen moet ik nog op zoek gaan naar de juiste instelling voor bepaalde papiersoorten. Dat zal wel nog even oefenen worden denk ik. Maar vanmiddag heb ik nog wat werk (boodschappen, strijken, workshop voorbereiden, bestellingen posten), dus ik vrees dat ik pas vanavond ermee écht zal kunnen spelen.
Maar ik toon jullie zeker het resultaat!
Gelukkig zat er al een cardridge bij, zodat je meteen aan de slag kan, maar ik heb er nog eentje extra gekocht. Tja, je hebt een alfabetverslaving, of je hebt het niet natuurlijk. Kijk maar even naar de voorgaande post!

1 opmerking:

sollie zei

Waw, dit mag de sint ook wel eens bij mij brengen. Of de Kerstman???? Veel plezier ermee.