maandag, december 19, 2011

Een geboortekaartje!!!

Ik had jullie deze week gezegd dat ik het een beetje "beu" was om kerstkaartjes te maken.  Dus na het verbeterwerk ben ik zopas aan de slag gegaan om dit kaartje te maken.  Zoals jullie wellicht al weten, ben ik "belast" met het maken van "goed nieuws kaartjes" op school.  Vorige week is al één van mijn 3 zwangere collega's bevallen van een meisje, en dit is het kaartje geworden! 
Ik probeer er altijd een gepersonaliseerd kaartje van te maken, de naam van de baby (als het enigszins niet te lang is...) op het kaartje te verwerken. Het gebruikte papier komt van verschillende paperpads, dus ik weet niet precies welke merken.  De pons is van Fiskars, en de tekststempels heb ik ook zelfs ingekleurd.  Een lintje met strikje en wat bloemetjes maken het geheel af.
Het stempeltje is van Eline Pellinckhof, ik vind haar stempels altijd mega (ze zou wel een keer een stempel van haar konijntjes mogen uitbrengen mijns inziens...).  Op het kleedje zijn ook kleine strass-steentjes gekleefd.  Het is géén roze kaartje geworden, omdat mijn collega ook niet zo'n roze-type is, maar ik denk wel dat dit oranje exemplaar er zeker mag zijn!!!
En de volgende collega's moeten begin en eind januari bevallen, dus er zullen wel nog dergelijke kaartjes volgen.

GEBRUIKTE COPICS:
* Gezicht: E21 - E50 - E000 - R20 (wangen)
* Topje: YR04 - YR15 - YR04
* Broekje: YR07 - YR04 - YR15
* Titel en ticket: YR07 - YR04 - YR15 - Y17
* Achtergrond: C3 - C2 - C1 - C0 - 0

2 opmerkingen:

Isabelle zei

Hij is echt wel leuk!!! Moet zeggen echt tof in die oranje tinten, t brengt een mens op ideetjes. Ook die strass steentjes in het kleedje zijn super mooi.
T is weer een kunstwerkje Vicky. knap. vele groetjes Isabelle

Lotte zei

Hey Vicky,

Een super mooi kaartje en zoals isabelle zei Het brengt een mens op ideetjes.

groeten Lotte