dinsdag, december 13, 2011

Copic Ciao stiften allemaal in de shop

Ik kan voorlopig even geen copics meer zien, want ik ben vandaag toch een paar uur bezig geweest met het vullen van de Creanijn Shop met de ontbrekende kleuren.  En als je weet dat er dus maar liefst 180 kleuren beschikbaar zijn in de Copic Ciao, dan besef je waarschijnlijk wel wat voor een karwei dit geweest is.
Dus alle kleuren staan in de winkel, maar helaas zijn een aantal kleuren door het grote succes van de afgelopen weken al uitverkocht.  Maar we maken er eerstdaags werk van om een nieuwe bestelling door te geven, die hier dan tegen de kerstdagen zullen zijn.
De Copic Ciao's worden in de Creanijn Shop verkocht aan 3.50€ per stuk, of 36 stuks voor 125€ (mét gratis opbergdoos t.w.v. 8€) Wie tijdens de koopdagen langs komt, kan steeds rekenen op kleuradvies om de juiste combinaties te kiezen.  Kijk hier voor de openingsmomenten.
We doen ons best om de stock regelmatig aan te vullen, zeker in de aanloop naar de Copic dagen in februari. Op zaterdag is er nog een plaatsje in de namiddag, en op zondag is er nog voldoende plaats.  Tijdens de Copic dagen leer je hoe je het best kan kleuren, en ook nog wat extra technieken.  Je kan alles over de inhoud lezen in dit blogberichtje. Aarzel niet te lang, want de inschrijvingen komen vlot binnen!!! Er is maar plaats voor maximaal 12 personen.

Geen opmerkingen: