woensdag, december 14, 2011

COPIC: Haarkleur ROOD 1

"Een schoon rostje is ook niet lelijk" zoals ze bij ons zeggen!  Daarom schotel ik jullie vandaag een half ingekleurd stempelafdrukje voor.  Het is de bedoeling om op regelmatige basis jullie kleurvoorbeelden te tonen, zodat jullie ook beter weten welke kleuren je goed kan combineren, voor bijvoorbeeld haar, huid, kledij, ...
Op vraag van Tessy nog even hoe ik gekleurd heb met de combinatie E18 - YR07 - YR04.  Ik heb er 2 versies van gemaakt, eentje met meer oranje (links) en eentje met meer bruin (rechts).  Maar op beide stempeltjes heb ik dus dezelfde kleuren gebruikt. Zo zie je maar dat je ook hier mee kan gaan spelen om verschillende effecten te krijgen.  Ik ben zelf nog niet 100% tevreden over haar staartjes, maar ik hoop met dit meer in te kleuren dat ik het beter onder de knie krijg. 
De truc zit er hem ook in om vooral goed te blenden én uiteraard het juiste papier te gebruiken.  Ik zweer bij het DCP papier van Clairefontaine, dit is wat gladder van structuur en bij mij lukt het hier beter om mooiere blendingsresultaten te krijgen. 
Ziezo, hopelijk vinden jullie het leuk dat ik mijn kennis en kleurcombinaties met jullie deel. Ik ga mijn best doen om elke week zo'n kleurvoorbeeldje te publiceren!

3 opmerkingen: