vrijdag, december 02, 2011

Een Copics-only kaartje

Ik heb deze stempel met kerstbomen (van Eline Pellinckhof) nog in mijn uitgebreide stempelcollectie zitten, maar nog nooit gebruikt. Ik was van plan om iets uit te denken voor mijn ingekleurde magnoliakes, maar ik heb uiteindelijk een volledig nieuw kaartje gemaakt. En wat meer is: ik heb alleen maar Copics gebruikt, en effen groen papier!!!En omdat ik zo tevreden ben van het resultaat, heb ik een kleine "tutorial" gemaakt, en stap voor stap kleurvoorbeeldjes gemaakt. Hopelijk kan ik jullie op die manier ook inspireren om jullie copics te gebruiken!


KERSTBOMEN ACHTERGROND

Benodigde Copics: G29 - G07 - YG09Hieronder zie je hoe ik de verschillende kleuren heb gebruikt. Ik ben begonnen met de donkerste kleur aan te brengen op de plaats waar de schaduw zit van de bovenliggende takken. Na de eerste laag van 3 kleuren, ben ik opnieuw begonnen met wat extra G29 aan te brengen op de donkerste plekken, en dan weer de andere 2 kleuren er overheen tot alles ingekleurd is. Onder de bomen heb ik ook nog wat B000 aangebracht.SNEEUWMAN

Benodigde Copics:

Lichaam: B00 - B000 - BG000 - 0 (blender)

Neus, knopen en armen: E57

Muts: G29 - G07Als laatste stap ben ik over de delen die ik het lichtst wou hebben, nog even met de blender over geweest.


En als afwerking heb ik de sneeuwman uitgeknipt, en met wat foamtape op de achtergrond van de kerstbomen gekleefd, zodat het er wat los van komt. Het witte gedeelte van zijn muts is bewerkt met Stickles.


Ziezo, hopelijk vinden jullie het ook plezant om af en toe wat kleurtips te krijgen!!!

5 opmerkingen:

Isabelle zei

Ik ben super blij met zo'n mooie uitleg. tof dat je het deelt.
Mega tof kaartje met zo weinig fikfak en zoooo tof. super gewoon super

Rose zei

Kan ook nog altijd bij leren!!Simpel kan ook héél mooi zijn!!

Els zei

Goed idee om dit te delen, doe zo voort zou ik zeggen!

ScrapsEls
www.scrapsels.com

Margo zei

Wat zijn ze leuk !
Bedankt voor de duidelijke uitleg !
Liefs
Margo

Annelies zei

Heel erg mooie kaart hoor! En ik vind je tutorial super gezien ik het moeilijk heb met 'witte' sneeuw. Bij jou ziet het er fantastisch uit! Groetjes, Annelies