maandag, oktober 31, 2011

Creanijn is vanaf nu een Copic Certified Shop

Gisteren heb ik een superleuke opleidingsdag gevolgd samen met mijn ma, gegeven door Diny Sprakel! En dat leren werken met de Copics een kwestie van véél oefenen is, hebben we kunnen ervaren. We hebben de hele dag gekleurd dat het een lieve lust was: gezichtjes, haren, schaduw en zo voort. En uiteraard ook weer wat leuke dingen geleerd en ideetjes opgedaan.En op het einde van de dag kregen we uiteraard ook een diploma uit de handen van Diny, en de mijne was er eentje met een gouden randje, en kan ik me vanaf nu een Copic Certified Shop noemen! Dus ik ben zeker in de wolken met dit diploma!!!


Het aanbod kleurtjes wordt eerstdaags ook serieus uitgebreid, en ik kan je ook al verklappen dat ik boordevol ideeën zit om zelf een aantal copic-workshops te organiseren. Daarover zal je tegen half november ook wel meer horen! Bovendien zal mijn ma tijdens de Kerst- en Creatiefbeurs op 12 en 13 november in Kortrijk met de copics demonsteren, en zul je ook de copics (én uiteraard ook leuke stempeltjes om in te kleuren) daar kunnen aanschaffen aan de democratische prijzen van 3.50€ per Copic Ciao Marker!!!
En vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de blog van Diny en daar volger te worden , want je maakt regelmatig kans op een leuke blogcandy, dus zeker doen!!!

1 opmerking:

Els Wouters zei

super dag was dat, en je mag zeker en vast fier zijn op je certificaat !!!