zondag, oktober 17, 2010

Resultaten van het scrapbookweekend (Deel 1)

Ik ben een week na datum nog niet volledig gerecupereerd van het scrapbookweekend van vorige week, en de feestjes van de afgelopen dagen doen er ook geen goed aan... Maar hier al even de eerste resultaten van het weekend. Ik moet toegeven dat er naast veel lachen en tetteren er toch ook behoorlijk gescrapt is, ik heb alvast heel wat layouts kunnen maken. Ik heb er nog die bijna af zijn, alleen de journaling ontbreekt nog, maar dat doe ik straks nog wel en dan zie je de layouts ook wel verschijnen!!!
Ik had een heleboel pakketjes voorbereid (enkel de foto's weliswaar) en dan maar aan de scrap! Voor sommige pakketjes had ik op dat moment niet echt inspiratie, vandaar dat de layouts ook wat door elkaar zijn, het is absoluut niet chronologisch!

Deze layout is met alleen maar restjes gemaakt uit mijn behoorlijk uitgebreide restjesdoos. Maar zo zie je maar dat je ook met "oud" materiaal mooie resultaten kan bereiken! Layoutje gaat over de traditionele bingo-avond op de Navimag boot doorheen Patagonië!

Toen ik dit papier van Kaisercraft bestelde, wist ik meteen dat ik het voor deze layout ging gebruiken, samen met nog een restje oranje papier van een ander merk. Op deze spread staan maar liefst 14 foto's verwerkt. We hadden na deze schitterende raft-tocht nabij Pucon de CD met foto's gekocht, dus moesten er ook heel wat foto's verwerkt worden! Uiteraard mag ook mijn stempel (voor mijn persoonlijke challenge om op iedere of bijna iedere layout een stempel te gebruiken) niet ontbreken!

Voor deze layout heb ik ook wat stukken uit mijn restjesdoos gevist. Met de panorama is de layout ook meteen al goed gevuld. Ik vind het altijd super om dergelijke foto's te verwerken in mijn layouts. Foto's zijn uit Bariloche, ook wel Klein Zwitserland genoemd, maar het was ons daar niet echt bevallen. Iedereen raadde ons aan dit zeker te gaan doen, maar we hadden daar niets over voorbereid en hadden ook weinig informatie erover en het was er ook een stuk duurder, dat we daar ook niet te lang gebleven zijn...

En vanuit Bariloche hebben we dan een merentocht gedaan om onze volgende bestemming, Puerto Montt te bereiken. We moesten telkens met de bus of met een of andere boot, en uiteraard waren er tussendoor ook grensformaliteiten te vervullen. Helaas viel ook deze tocht wat tegen, te meer omdat we gehoopt hadden een paar dagen halverwege te blijven. Er was helemaal niets te doen, onze tent stond zelfs in het park van het voor-ons-budget-veel-te-dure-luxehotel, en we besloten er toch maar één nacht te blijven en dan door te gaan. Deze layout ging behoorlijk snel, want ik had de achtergrond nog in mijn doos met "naakte layouts" van de layoutworkshops!

En dit is de journaling van mijn layout, voor het eerst de superleuke Prima-stempels gebruikt en ook geprobeerd om met 2 verschillende kleuren te werken om te stempelen!
Voila, nu is het etenstijd en deze middag is het weer SCRAPTIME!!! Dus je hoort nog van me!

2 opmerkingen:

sollie zei

Leuke layouts! Ik ga deze namiddag ook nog wat aan de scrap dus mss post ik ook nog wat layouts op m'n blog.
groetjes Isolde

Els zei

Leuke layouts en een pak foto's verwerkt!