woensdag, oktober 27, 2010

Extra cursussen bij Creanijn!

Aanstaande vrijdag 29 oktober wordt er een extra cropavond ingelast! Dus heb je zin om een gezellig avond in gezelschap te croppen, dan ben je van harte welkom! Wel graag een seintje vooraf op creanijn @ gmail.com (zonder spaties)
Een cropavond kost 7.50€ of helemaal gratis als je voor minimum 20€ koopt in de Creanijn Shop.
Je kan tijdens de avond gebruik maken van mijn uitgebreide collectie stempels, van machines als de Cricut, Slice, Cuttlebug en zo meer! Het is zeker eens leuk om andere materialen te gebruiken om je layouts af te werken.
En volgende week vrijdag 5 november las ik een extra workshop in, namelijk "Snelle Kerstkaarten maken". Ik stel een aantal eenvoudige modelletjes voor waar je dan één of meerdere modellen van kan namaken. Het is de bedoeling om op het eind van de avond al een mooi voorraadje zelfgemaakte kerstkaarten mee te hebben naar huis! Zeker een aanrader voor mensen met te weinig tijd om voor iedereen een handgemaakte kerstkaart te maken. Maar je zal zien, op deze workshop tover je binnen de kortste keren papier om tot een mooie kaart! Aarzel niet te lang om je in te schrijven!!! Voorbeeldjes van de kaarten volgen binnenkort!

Geen opmerkingen: