woensdag, april 14, 2010

Nog meer Bolivië-layouts

Heb de laatste dagen elke dag een layout gemaakt. De kleuren waren wat moeilijk, vandaar dat ik gewoon papier bij elkaar gezocht heb om dan met wat blokken en stroken te werken, met deze layouts als resultaat:

De linkerpagina toont de fauna in het gebied, vicuna's en viscacha's. Omdat ik ook hier weer té veel foto's had en moest selecteren, heb ik een paar kleintjes bij elkaar gezet en als border gebruikt. De rechterkant toont rotsen in de uitgestrekte hoogvlakte, waarvan eentje de vorm heeft van een boom. De journaling is weer handgeschreven, en zoals ik mezelf heb voorgenomen heb ik ook hier weer op gestempeld, opnieuw het rotsblokje. Wel met de mask-techniek, zodat het lijkt alsof ze achter elkaar liggen. Het achtergrondpapier is écht oud papier van Basic Grey, en nog andere vellen uit mijn oude collectie!

En dan een speciale: mét ROZE!!! Stel je voor! Nu, de meesten weten wel dat roze niet echt mijn ding is, maar nood breekt wet, ik heb uiteraard roze moeten gebruiken bij deze foto's van de talrijke flamingo's die daar in het gebied voorkomen. Alleen het streepjespapier is recent (Kaisercraft), maar de rest weer uit de oude doos. Vind het goed geslaagd van mezelf om de kleine fotootjes te verspreiden links en rechts, mijn oorspronkelijk idee was langs één kant. Voor de rest een authentieke flamingo-veer in mijn layout verwerkt (vastgestoken via eyelets en gluedots) en ook een metalen souvenir die ik ter plaatse gekocht had. En ook hier weer gestempeld, het lijkt wel water. Ik had het lumineuze idee om er flamingo's bij te tekenen, alleen ben ik niet zo'n tekenwonder en vind ik ze half mislukt. Maar ja, ze staan er nu op, dus we laten het maar zo! En nog een leuk grappig detail: over één van de foto's heb ik "unknown species" gekleefd! :-)

2 opmerkingen:

Chantal van de Kant zei

tis een beeeeeetje roze. Ge kunt nu echt nog niet zeggen dat ge een roze LO gescrapt hebt he... LOL.
Maar het wordt wel heel mooi hoor jullie album

Els zei

Heel leuke en mooie layouts! En het roze maakt de layout juist zo mooi!!!