zaterdag, april 03, 2010

Layouts van de wereldreis! DEEL 2

Vanuit La Paz hebben we een vlucht geboekt richting Rurrenabaque, de pampas wat dicht aanleunt bij het tropisch regenwoud. Dit is in feite de "begin"pagina van deze excursie. Gebaseerd trouwens op de Crazy Summer Sketch die al een hele tijd in mijn schetsendoos zat en er met deze foto's eindelijk uitgekomen is!
Een schitterende activiteit was het vissen op piranha's! Ik had ook een visje, maar het bleek uiteindelijk een sardientje te zijn. Maar ik was er wel trots op!!!

En onder de linkerfoto van Wim is de journaling te vinden, over hoe je op piranha's moet vissen, héél makkelijk!
Tijdens een wandeling gingen we op zoek naar de anaconda, een gevaarlijke wurgslang, maar die hebben we helaas niet gezien, of toch een klein stukje van een opgerold exemplaar in een holle tak... Maar niet op de foto... Tijdens de tocht nog een heleboel andere dingen gezien, slangenvel en dode krokodillen (die te stom zijn om de weg naar het water terug te vinden als het droge seizoen eraan komt) en dode koeien...
In de bomen zitten ook heel wat soorten apen, en op de linkerpagina heb ik foto's van al die verschillende soorten gezet. Op de rechterlayout heb je de capibara, een soort van groot knaagdier dat zich vooral langs het water ophoudt.

En het flapje met de capibara's kan open, waardoor heel wat vogels verschijnen (links de roofvogels, rechts de watervogels) en ook het foldertje van het nationaal park.

Langs de waterkant zijn nog heel wat andere dieren te vinden, zoals je hier kan zien, namelijk schildpadden en krokodillen!!! Heel eenvoudige layout, en voor de verandering eens een foto gecropt, dat paste mooi in de linkerbenedenhoek!

1 opmerking:

sollie zei

Ik krijg direct zin om op reis te vertrekken ;-)
groetjes Isolde