zondag, februari 24, 2008

Nog wat layoutjes te goed

Pff, deze week op scrapbookgebied niet te veel gedaan: te weinig tijd en ook bijna geen foto's meer. Een scrapper zonder foto's? Ik bedoel dan wel degelijk afgeprinte foto's! Op de computer staan er nog genoeg hoor, maar ja, al die andere dingen die ik nog moet en wil doen...
Nu, vorige week zaterdag heb ik me beziggehouden met het saaiste scrapbookwerkje van allemaal, namelijk het inbinden van mijn boeken. Vooral veel plooien en plakken... Eindelijk is mijn Tanzania-album zowat in orde, op één of twee layouts na... Maar, ik moet toegeven, met mijn handige cricut-snijmachine (niet het ding voor de letters hoor, gewoon om papier te snijden) is het héél snel gelukt. Wat handig dat er daar zo'n rilding bijzit! Ook heb ik alle layouts van Alaska allemaal in de juiste volgorde gezet, omdat we 's avonds naar een feestje moesten bij vrienden, maar het was een winterBBQ, dus toen heb ik mijn album maar wijselijk niet bovengehaald.
Dus bij deze wil ik jullie nog een paar layouts tonen, die ik blijkbaar nog niet getoond had, dus ze tellen dan ook niet mee voor de challenge, want ik weet niet meer wanneer ik ze gemaakt heb.


Deze foto's had ik al magalang liggen, maar nooit wist ik wat ik ermee zou aanvangen. Te meer omdat ik dus 2 panorama's en één vergroting van een A4 had, en dan nog een heleboel andere foto's. En soms krijg je dan een ingeving, waardoor het wel lukt. Dus tussen het inbinden door heb ik nog deze layout afgewerkt... Het papier van Rouge de Charange (Soleil Levant, what's in a name? ) voor mijn zonsondergangsfoto's! De kleine foto's heb ik in een flapje verstopt.


Crabhunting op ons onbewoond eiland, maar blijkbaar was ik een beetje te rap met inbinden, en nu staat deze pagina na onze aankomst, maar ja, geen mens die dat weet denk ik dan zo? Maakt toch niet zoveel uit denk ik. Reden hiervoor is dat ik 3 layouts "kwijt" was, en ik aan geen kanten wist waar ze konden zijn. Bij nader inzien bleken ze in mijn Making Memories opbergdoos op de bureau te zitten... En tegen dat ik dat doorhad, was de andere pagina er al op gekleefd...

En hier nog even een layout van onze vlucht terug naar huis (of toch eerst naar Nairobi), en de ticketjes en toestanden zitten onder de grote pano verstopt.

1 opmerking:

Els zei

die sunset foto's zijn mooooooiiii!!!!!