vrijdag, februari 01, 2008

Het ging vooruit! (Challenge # 59-67)

Voila, dinsdag was er weer layoutworkshop, en toen zijn we aan de slag gegaan met dezelfde schetsen als op zaterdag bij het designteam. En 's avonds en op woensdag had ik ze alweer bijna af, en vanavond dus ff gefotografeerd. Amai, sinds ik schetsen gebruik, maak ik layouts aan de lopende band, kan het bijna zelf niet meer bijhouden!!!
Dus deze layouts zijn gelijkaardig met die van de vorige post, ook met foto's van Alaska, maar door andere papieren en zo te gebruiken, lijkt het ook weer helemaal anders!

Foto's van ons kampvuur op een barbecue van de camping, zowaar in twee verdiepingen! We hebben toen ook s'mores gemaakt, zo van die marsmellows op een stokje in het vuur laten caramelliseren, maar dat was zeker geen sinecure. we waren meer bedreven in knakworsten in feite... Ook weer allemaal papier uit de oude doos, die groene stroken zaten ook al een eeuwigheid in de restjesbak. En verder weer mijn favoriete Basic Grey alfabet sticker, daar kan ik echt niet genoeg van krijgen. Heb hier 2 soorten oranje door elkaar gebruikt! Trouwens, onder de foto linksonder zit nog een andere foto verborgen, van toen de vrouwen hout aan het sprokkelen waren voor dit vuu. Ook mijn journaling moet er nog onder!

Nog meer campingfoto's. Toegegeven, er is Basic Grey papier op deze pagina verwerkt, maar het zijn ook stukken uit de restjesbak. Alle stroken in feite, ik heb enkel de achtergronden en papier om te matten uit mijn voorraad gehaald. De stickers waren hetzelfde kleur van het papier, daarom ben ik er nog een keer rond geweest met een stift. Het leuke vind ik ook de sticker die er dus bijna identiek uitziet als de foto die ik aan de camping genomen heb! En verder ook nog een paar leuke outdoor-stickers gebruikt.
En de derde spread naar aanleiding van de layoutworkshop, ditmaal met foto's van de kajakuitstap. Het zijn foto's van het eilandje waar we die lekkere kelpsoep gegeten hebben (zie layout van de vorige keer!) Ook weer lekker eenvoudig. Ook hier weer een verborgen flapje, met een foto van mij. Maar op de achtergrond stond er heel hoog groen gras, en dit paste qua kleur niet bij de rest, dus hebben we hem maar verstopt.

En deze layout heb ik vanavond nog gemaakt, naar aanleiding van de schets van morgen op mijn schetsenblog. Ik plaats ze ook al, want ik ben bijna het hele weekend niet thuis, maar morgen zien jullie dus nog meer voorbeelden van de leden van het design team! Weer héél véél foto's deze keer. Rechterpagina is met ons eten: de verpakking, voor en na het toevoegen van water. Vond het wel een leuke documentatie van ons eten tijdens de trekking. En aan de linkerkant nog wat foto's van hoe we aan het wachten zijn op het warme eten. Dat was zeer welkom, want het goot water buiten, we zaten met z'n allen onder de terp om toch een beetje warm te krijgen. We mochten helaas geen open vuur maken in de vrije natuur, maar ja, er was ook niet veel hout te vinden daarvoor, dus moesten we het maar met klein gasbrandertje doen...

Voila, en zo zitten we alweer aan nummertje 67! Heb voorlopig geen layouts meer in de maak, en ik weet niet of ik veel tijd zal hebben om te scrappen deze week, want ik moet dus dringend opruimen, nieuwe producten in de webwinkel zetten en alles voorbereiden voor de scrapbookdag voor volgend weekend.
Trouwens, er is nog plaats zat op zondag, dus heb je ook zin in een ganse dag scrapbookplezier, schrijf je dan zeker in!!!

EDIT: kom ik net tot de ontdekking dat ik de layouts met o.a. de soep nog niet geplaatst heb, heb ze trouwens ook nog niet gefotografeerd. Ik hoop daar morgen werk van te maken als ik tijd heb, maar dat hoor en zie je dan wel weer!!! Dus jullie mogen nog 6 pagina's verwachten binnenkort...

2 opmerkingen:

sollie zei

Leuke LO's!! Jij moet echt supercoole albums hebben van je reizen. Hopelijk kan ik ze ooit eens inkijken, haha.
Jij hebt net als ik ook een weekje vakantie hé. Geniet ervan en misschien kan je toch nog scrappen. Ik wil een mini album maken van ons weekendje Brussel (vorige week). Groetjes isolde

Esther zei

Love your LO.
Love es