vrijdag, februari 15, 2008

Liefde is...

Eens lekker koken? Gaat de liefde van de man niet door de maag?
Tja, zou goed kunnen! In feite doen wij met Valentijn niets speciaals, maar toch probeer ik het op een kleine manier te "vieren". Vorig jaar had ik een layout gemaakt met een mooie foto van Wim toen hij mij en zijn ouders in Oberstdorf verraste op ons 10-jaar samenzijn, maar dit jaar had ik daar te laat aan gedacht, dus ben ik gisterenavond maar iets lekker gaan klaarmaken, namelijk witloof in ham en witte saus! Iets wat ikzelf enorm graag eet, en Wim ook! Hihi, het was een héél grote pot hoor, we hebben er vandaag ook nog van kunnen eten. En wat heb ik nu speciaal gedaan? Eerst kaas om te laten gratineren, en dan met een koekvormpje van een hartje heb ik chapelure in de vorm gestrooid, en dan zo in de oven. Toen ik het uithaalde, waren er overal hartjes te zien! Is dat geen echte liefde???

4 opmerkingen:

judith zei

inderdaad, dat is echte liefde! wat een geweldig idee!

Veerle zei

Leuk zeg!! Dat is echte liefde! Ik hou ook zelf niet van grote cadeaus. Ik heb zelf een foto van ons 2 op de voorkant van een tijdschrift laten printen (veronica magazine.nl) en een tekst erbij. Lag donderdag gewoon tussen de post. Remco moest 2x goed kijken en toen zag hij dat wij het waren :-) :-)

Caroline van Scrap2be zei

Leuk en vooral een lekker idee! Wij eten dat ook graag, alleen in een licht aangepaste versie, nl met prei ipv met witloof.

Els zei

dat eet ik ook heel graag !!! maar manlief lust geen kaas. :-(
heel lief dat je dat voor wim hebt gemaakt.