zondag, juni 10, 2007

Weer héél véél layouts - challenge layout # 2 tot 13

Zo, Wim vroeg zich vorige week af hoe het zat met het album van Tanzania, omdat ik zoveel konijnenfoto's scrapte de laatste tijd. Dus ben ik er maar weer goed ingevlogen, met als resultaat 25 layouts!!! Enne, dat telt natuurlijk door voor mijn challenge, om 50 layouts te maken met het materiaal dat ik in huis heb.
Ik moet wel zeggen dat ik een paar dingen gekocht heb op SAG, maar ik weet zeker dat ik die ga gebruiken in mijn album, dus laat ik dus maar ff zeurenen het toch gebruiken op mijn layouts. En mocht je het niet goed vinden, dan neem ik gewoon een layout met materialen van op SAG als een halve, OK??? Maar ik moet zeggen dat ik al héél véél restjes opgewerkt heb, door samengestelde pagina's te maken of om de teksten op stukjes cardstock te printen. Ik heb nog steeds een enorme voorraad restjes, maar omdat ze goed gesorteerd zijn, grijp ik er veel sneller naar. En scrappen betekent toch letterlijk restjes papier, of niet soms??? Ook hebben een aantal oudere papiersoorten eindelijk mijn papiertoren verlaten.
Zo, en dan nu de pagina's. Ik heb ze opzettelijk sober gehouden, in mijn stijl van "less is more" omdat de foto's al goed zijn op zich, en ze vragen niet veel speciaals. Uiteraard zijn reacties altijd welkom. Ik toon ze 2 aan 2, zoals ze ook in het album te zien zijn. Ik heb zonet pagina 25 afgewerkt, maar ik moet de volgende nog fotograferen, maar dat zal voor morgen zijn, omdat het nu te donker is.

7 opmerkingen:

sollie zei

Schitterende pagina's, Vicky!! Ben heel erg benieuwd naar de volgende. groetjes, Isolde

Anoniem zei

Ze zijn weer toppie en creëeren bij mij telkens weer een wow-effect. Less is certainly more!! Ben ook benieuwd naar meeeeeeeeeeeeeeer !!

Anoniem zei

opsie, die anoniem is dus Veerle H

Anoniem zei

Mooi !!!
En deze stijl zie ik het liefste van jou!! :-) Leuk dat je restjes zo beter gebruikt worden!!

Anoniem zei

Erg mooie lo's Vicky. De foto's hoeven inderdaad niet teveel tralala.
groetjes!

Anoniem zei

Leuke LO's Vicky! Die van de hotelkamer, en met de landkaart zijn mijn favorieten :)

Anoniem zei

Zo, lekker productief! Keep up the good work.