maandag, juni 18, 2007

Projecten scrapbookdag

De scrapbookdag (zowel op zaterdag als op zondag) is weer achter de rug, en het was weer uiterst gezellig. Het fotoverslag van de 2 dagen volgt nog, maar ik wil jullie alvast wat van de projecten tonen!


PROJECT 1: MDF-kader met souvenirs

Als ik een strand zie, dan MOET ik schelpjes rapen, dan voel ik mij weer kinds... Maar ja, een grote zak schelpen en stukjes koraal, maar wat doe je ermee? Juist ja, in een doos bewaren in de kast. Vandaar dat ik er toch iets mee wou doen, namelijk een MDF-plaat scrappen, aangezien canvassen een beetje uit de mode geraken... Dus ik heb nu een heleboel schelpen en zo op mijn kader kunnen verwerken... Enne, mocht je niet weten wat ik uitbeeld op de onderste foto links... denk dan maar een keer aan mijn bijnaam... De foto's zijn trouwens genomen op een onbewoonde zandbank voor de kust van Zanzibar, en het eerste wat ik gedaan heb was het eilandje afwandelen op zoek naar schelpen!

PROJECT 2: Scrappen met alternatieven

Een goede scrapper kan alles gebruiken, en zelfs de doe-het-zelf zaak is niet veilig voor ons! Dit is een layout gebaseerd op een workshop van Eurocrop, met metaaltape. Op de andere layout die we gemaakt hebben, zijn er nog geen foto's. Op deze layout is mijn nichtje Angie te zien die Pluisje aan het knuffelen is. Ze had een schort aan om haar kleren niet vuil te maken, aangezien Pluis vuile pootjes had!

PROJECT 3: Verjaardagkalender op een clipboard

Een leuke verjaardagkalender met bloem, en clip (waar je ook eventueel nog wat tussen kan steken), aan de rechterkant kan er nog een foto gekleefd worden. En in de clip van het bord zitten de 12 blaadjes met de maanden van het jaar en hokjes om de namen in te vullen van de jarigen...

PROJECT 4: Simpel scrappen

Deze workshop is in feite gebaseerd op de layoutworkshops die ik op donderdagavond geef. In een uurtje tijd hebben we deze 6 pagina's gemaakt (tijdens de SBD weliswaar zonder foto's)


Zo, dat waren dus de 4 workshops die gegeven werden, en iedereen was zéér tevreden met het resultaat. Maar de foto's van de beide dagen houden jullie nog even van me tegoed...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

hey Vicky,

ik ben blij dat ik al deze projecten heb gemaakt !!!!
het was een superleuke dag.
de volgende is in oktober heb ik ergens gelezen. van zodra je de datum weet wil je het me laten weten. ik kan misschien mijn weekends regelen.

groetjes,
Els

Anoniem zei

Hoi Vicky,
Mooie projecten!! Dat scrappen zonder foto's erop heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Zou voor mezelf toch erg wennen zijn denk ik... maar het is wel ideaal zo snel werken!!
groetjes, Veerle

sollie zei

Schitterende LO's. Wat een mooi hotel daar op Zanzibar. Waar gaan jullie dit jaar naartoe?
groetjes Isolde

Anoniem zei

Hey Vicky

't Was een heel leuke dag vorige week. EN de werkjes zijn hier allemaal afgeraakt. De kader heeft een mooi plaatsje gekregen op onze speciale fotokader-rek die we vandaag opgehangen hebben, de kalender kreeg een plaatsje in de keuken zodat ik er niet meer voorbij kan en de LO's kregen een plaatsje in Lotte haar album.

Bedankt en tot de volgende.
Groetjes,
Kristel

Essie zei

Wat een geweldige LO's heb je gemaakt. Echt leuk om naar te kijken. Liefs, es

Vanessa zei

dat ziet er weeral leuk en prachtig uit
maar ik ben terug benieuwd naar foto's van de nijntjes!!!

Vanessa zei

vicky
je hebt een rak gewonnen op deze site: en er zit veel groen bij!!!
http://scraproom.blogspot.com/