zaterdag, juli 14, 2018

Zomerwedstrijd JULI - Week 3


We willen jullie deze zomer elke week motiveren en uitdagen om toch creatief aan de slag te gaan, met de Creanijn SUMMER CHALLENGE.

Elke week bieden we een vorm van inspiratie aan, dat kan een LO zijn, een schets, een kleurenpalet of dergelijke meer.  Hopelijk geraak je hierdoor geïnspireerd, maar er is natuurlijk meer...

Voor de challenge van de maand JULI heb je tijd tot en met 7 augustus om een project in te sturen via mail of via onze Facebookpagina.  Enige voorwaarde: je project moet voldoen aan één of meerdere inspiratiebronnen van de maand juli, die we telkens op zaterdag gaan posten.  Je mag met meerdere projecten deelnemen, met een maximum van 4.

We kiezen dan één winnaar die een leuk pakketje boordevol hobbyspulletjes wint (het pakket wordt aangepast naargelang de inzending van de deelnemer: wenskaartjes, scrap of PL). De prijzen worden enkel binnen België verstuurd.

Vandaag is alvast dit de inspiratiebron:

Je kan de kaartjes ook gratis downloaden via deze link: https://www.pixelscrapper.com/kit-id/summer-splash-pocket-cards-kit/items

Geen opmerkingen: