zondag, september 21, 2014

NU ZATERDAG 27 september: Albumtrack

Komende zaterdag staat er weer een dagworkshop ingepland bij Creanijn, namelijk de albumtrack! Heb je ook zin om in een gezellige sfeer een ganse dag te scrappen en hopelijk met een vrij afgewerkt album naar huis te gaan?  Aarzel dan niet om je in te schrijven, er zijn nog voldoende plaatsen (workshop gaat door bij minimum 3 inschrijvingen)
We gaan van 10u tot omstreeks 17u aan de slag.  Je kiest een paperpad uit, en cardstock en dan kun je op eigen tempo werken met de werkbeschrijving om je eigen album te maken.  Zo gaan we met één kleine paperpad van 6x6 aan de slag om een verrassend resultaat te krijgen.
Als er tijd over is, kun je uiteraard nog verder afwerken met titels en embellishments.

We vragen 60€ voor deze workshop, en hiervoor krijg je dus een album (kleur naar keuze volgens beschikbaarheid), 6x6 inch paperpad, cardstock, lunch, drank en uiteraard ook een leuke goodiebag!
Het basismateriaal zoals snijmat, snijmachine, lat, dubbelzijdige plakband...

Heb je interesse?  Stuur dan snel voor woensdag 24 september. Bij te weinig inschrijvingen gaat de workshop helaas niet door. (minimum 3 personen)

Mijn uitgewerkte voorbeeld kun je hier alvast even zien: http://creanijn.blogspot.com/2014/07/duikalbum-sipadan-albumtrack.html

Geen opmerkingen: