woensdag, september 28, 2011

Creanijn Verjaardagscrop op vrijdag 11 november!


Op 11/11/11 word ik 33 jaar en dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan al scrappend en in het gezelschap van andere scrappers? Elf november is een feestdag en valt deze keer op vrijdag!
Tijdens deze dag gaan we in de voormiddag een 2-tal workshops doen, waaronder eentje op basis van mijn schetsen (je maakt op basis van 3 schetsen 6 pagina's) en de andere is nog een verrassing!!!

In de namiddag kun je vrij croppen door bijvoorbeeld de schetsen van de voormiddag af te werken. Tijdens de cropmiddag kun je gebruik maken van de stempels en machines om je layouts af te werken.
Tussendoor zullen een aantal leuke activiteiten gepland worden, waar een aantal leuke prijsjes weggegeven zullen worden, dus je gaat zeker niet met lege handen naar huis.

Kostprijs voor de dag is 33€, het materiaal voor de workshops, lunch en drank is hiervoor inbegrepen. Je krijgt die dag trouwens ook een korting van 10% op je aankopen.

Heb je interesse? Schrijf je dan vlug in door me een mailtje te sturen naar creanijn @ gmail.com (zonder spaties) Wacht niet te lang, want er zijn al een heleboel plaatsen ingenomen, er is nog plaats voor 4 personen, maar VOL = VOL!!!

Geen opmerkingen: