zaterdag, september 23, 2006

Workshops

Ondertussen loopt het workshopseizoen weer op volle toeren. Zoals je misschien al weet, staat Creanijn garant voor een super aanbod met workshops: elke vrijdag kun je hier terecht om leuke technieken en materiaalkennis op te doen.
Afgelopen vrijdag was het thema "verrassende borders", met een mooie spread als resultaat. Er werd gebruik gemaakt van een aantal vellen uit de Creamotion reeks, een beetje een mengeling van Basic Grey en Rouge de Garanche papier. Omdat ik dit papier ook zo mooi vind én dubbelzijdig papier nodig had voor de cursus, was de keuze snel gemaakt! Dit is het resultaat geworden:

De week voordien stonden transparanten centraal, en werd er weer een layout gemaakt, ditmaal met heel was verrassende effecten, zoals een pocket, spiraal, pop-up en uitschuifsysteem. En dat allemaal op één pagina! Het was wel wat werk, maar het resultaat mag er zeker zijn.


Zou je ook eens zo'n project willen maken?
Aarzel dan niet om eens een bezoekje te brengen aan mijn website, waar je de volledige workshopkalender terug vindt.
Deze workshops zijn wel al voorbij, maar kunnen altijd opnieuw aangevraagd worden. Deze workshop kan dan doorgaan op een dag naar keuze (als mijn agenda het ook wel toelaat uiteraard!) en met een minimum van 2 personen. Aangevraagde workshops komen ook in de workshopkalender te staan, zodat iedereen de kans krijgt deze workshop ook mee te volgen.
Volgende week is het onderwerp van de workshop "Van Gogh of Monet?", en staat de verftechniek centraal. We maken eerst een labelboekje met diverse technieken met bijbehorende uitleg, zodat je dit boekje altijd kan raadplegen als je verf wil gaan gebruiken op je layouts. En daarna gaan we aan de slag op een pagina! Er is nog plaats voor deze workshop, dus als je interesse hebt, kun je nog steeds inschrijven!

Geen opmerkingen: