zondag, maart 30, 2014

DTI: Oliver collectie (MME)

Op dit ogenblik zit zowat iedereen van het Design Team ergens in de Kempen op afzondering, om een gans weekend te scrappen en te knutselen met vriendinnen. En hopelijk hebben we weer héél véél voorbeeldjes voor je klaar, die je binnenkort op de blog mag verwachten.
We waren van plan om pas vanaf april van start te gaan met ons DTI (Design Team Inspiratie), maar omdat ik al zoveel leuke creaties binnenkreeg, gaan we al een weekje vroeger van start om jullie te inspireren!!!

Onlangs toonde ik jullie mijn layouts van Maleisië, gemaakt tijdens een scrapweekend met Veerle en Daphné.  Uiteraard werden toen ook heel wat foto's gemaakt, en Veerle is er ondertussen mee bezig om te te scrappen!  Zoals gewoonlijk gebruikt ze witte cardstock als achtergrond, en koos voor de Oliver-lijn van My Mind's Eye om er een mooi geheel van te maken. Ze gebruikt ook de bijgehorende embellishments en wat Joy! stansjes en bloemen voor het geheel af te werken.
Uiteraard is dit papier ook verkrijgbaar in de Creanijn Shop: http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=378_672_792
Grappige toestanden met de zelfontspanner.
In ons vakjargon staat TRUT voor Truly Respected Undeniable Topfriend

Martha was bij momenten uitgeteld...  Maar het was dan ook een weekendje om vooral te ontspannen!

Ze kwam alleszins ook geen aandacht tekort, en is trouwens ook een geboren fotomodel

Samen met het baasje!

Binnenkort mogen jullie nog meer leuke layouts van Veerle verwachten van ons scrapweekendje, allemaal met deze lijn papier!!!

Geen opmerkingen: