zaterdag, september 07, 2013

4 op een rij - SEPTEMBER nr 1 - Vicky

Ziezo, de eerste zaterdag van de maand september, dus tijd voor een nieuwe uitdaging voor het Creanijn Design Team.  Vanaf nu gaan we jullie elke maand maar liefst 4 verschillende uitwerkingen laten zien met hetzelfde pakketje.
Ik bijt altijd de spits af, dus bij deze al even het pakketje tonen waar iedereen mee gaat werken!
Iedereen van het Design Team kreeg 4 halve vellen dubbelzijdig papier uit de reeks On the Sunny Side van My Mind's Eye (verkrijgbaar in de winkel - staat nog niet in de webwinkel) en twee vellen bijpassende cardstock.  En verder kreeg iedereen carte blanche om er leuke projectjes mee te maken, layouts, kaartjes of nog iets anders.  Uiteraard mogen er nog extra dingen aan toegevoegd worden om het geheel af te werken.

Ik ben er last-minute (as usual) mee aan de slag gegaan, en heb er een layout en twee kaartjes van gemaakt, en ik heb nog veel over!  Dus je zal het papier waarschijnlijk wel nog op andere projectjes zien voorbij komen. Sorry als de kwaliteit van de foto's niet 100% is, maar ik heb nog maar een goede week mijn nieuwe lens, en ik heb de indruk dat het gelijk toch niet helemaal is zoals ik het zou willen...

Layout als startpagina van Borneo-album, waar we een weekje zalig hebben gedoken.  De volgende foto's gaan dus van onder water zijn LOL.  Het grootste deel van de andere Borneo-layouts zijn ook af, maar aangezien ik toen geen deftige camera ter beschikking had, zal ik deze week eens een poging moeten doen om alles te fotograferen en ook weer op de blog te tonen uiteraard!

Twee zomerse kaartjes

1 opmerking:

daphné vangheluwe zei

hele leuke kaartjes, lekker zomers, passen perfect bij het weer dat we hadden de voorbije weken
Leuke lo ook, je zou er direct van op reis willen gaan