zondag, april 14, 2013

Tweedehands materiaal en tijdschriften

Creanijn is druk bezig met haar persoonlijke spullen eens grondig te sorteren, met als gevolg dat we héél véél dingen hebben die we niet meer gebruiken... Beetje zonde natuurlijk om ze zomaar weg te gooien.
Maar samen met nog andere scrapvriendinnen die hun scrapkamer hebben opgeruimd, hebben we onze spulletjes (al een eerste lading van 250 items) te koop aangeboden t.v.v. Konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol. Dit gebeurde via de Facebookpagina van de Creanijn Shop. De eerste ronde bracht maar liefst meer dan 300€ op die integraal gebruikt wordt voor het runnen van de opvang.

We hebben nog genoeg materiaal voor een paar volgende rondes van de tweedehandsverkoop, dus meld je zeker aan op onze FB-pagina, en je hoort vanzelf wel wanneer de volgende ronde van start gaat. De eerste die reageert, koopt het item.

Ook op de opendeurdag van zondag 28 april gaan we dingen t.v.v. Het Vrolijke Konijnenhol verkopen, waaronder een grote lading tijdschriften.  Het gaat o.a. om volgende titels: Scrap!, Creatief met Foto's, 1001Scrapbookideeën, ... Deze tijdschriften mogen weg voor een bijdrage van minimaal 1€ per stuk, ook dit geld wordt volledig gebruikt voor het verzorgen van de konijnen in de opvang. Heel leuk om inspiratie uit te halen, te lezen over technieken en zo meer.

Meer info over onze konijnenopvang kun je lezen op onze blog: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be

En vergeet niet: wie iets meebrengt als sponsering voor de konijnen tijdens de workshops of opendeur in april, krijgt een cadeaubon van 5€ voor de Creanijn Shop.

Geen opmerkingen: