zaterdag, maart 23, 2013

CKC#007: Een kaart met een dier

De tijd vliegt weer voorbij, helaas denk het weer er anders over, en blijven we nog even in de winter zitten...

Voor deze keer willen we jullie graag een kaartje zien maken met een dier! Huisdieren, wilde dieren, dat maakt allemaal niet uit!

Je hebt tot vrijdag 26 april de tijd om deze dierenkaart te maken, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! De winnaar zal op zaterdag 27 april bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team maakte voor jullie deze voorbeelden:

ROOS:
Mijn ma heeft haar lievelingsdier gebruikt, namelijk een leeuwtje van Magnolia.  Verder nog wat bruin papier en kraft, dus een leuk safari-kaartje!

VEERLE:
Zoals je wellicht al weet, zijn de lievelingsdieren van Veerle katten, dus op deze kaart heeft ze een prachtige close-up gestempeld van een kat.  Voor de rest een heel sobere kaart geworden, als rouwkaartje voor iemand die haar kat onlangs is verloren.


VICKY:
Uiteraard heb ik voor mijn kaartje een konijn gekozen, meer bepaald uit de nieuwe collectie van Wild Rose Studio. Ik had een pakketje gekocht met reeds ingekleurde stempeltjes, dus kon ik nog snelsnel aan de slag om dit kaartje te maken.  Lekker rustig, maar zo heb ik het graag!


DAPHNE:
Daphné had nog een paar hondjes over van haar layout van de vorige challenge, en heeft deze verwerkt op een kraft-kaartje met wat restjes papier.Ziezo, het team heeft blijkbaar allemaal hun lievelingsdieren gebruikt, en hopelijk zijn jullie ook weer geïnspireerd om deze maand een kaartje te maken met een dier, al dan niet je lievelingsdier!!!


Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!! Bij deze wil ik jullie er ook nog even attent op maken dat de inzendingen beperkt zijn tot maximaal 2 kaarten per persoon.  We zijn blij dat jullie zo enthousiast zijn, maar we willen graag iedereen even veel kans geven om iets te winnen.


6 opmerkingen:

Renate zei

In de tekst staat dat we tot 22 maart de tijd hebben.....ik denk dat dat nog aangepast moet worden?

Groetjes, Renate

P.s. leuke uitdaging!!

jacqueline zei

wat leuke kaarten hebben jullie gemaakt
ik heb mij kaartje al weer geplaats om mee tedoen met deze leuke wedstijd van jullie
liefs jacqueline
http://blog.seniorennet.nl/jacqueline/

jenny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuke opdracht om mee aan de slag te gaan. En wat een mooie voorbeelden. Mijn kaartje is geplaatst.

groetjes,
Cynthia

Rosina zei

Via via op jullie blog geomen en zag dat jullie een leuke challenge hadden deze keer...daar mee aan de slag gegaan en ziehier mijn kaartje met een dier...

liefs Rosina

jenny zei

Vicky,is er nog geen winnaar gekozen? De termijn is toch al verstreken dacht ik.