zaterdag, juni 25, 2011

S&S Challenge: Sketch

Vorige week ben ik vergeten een berichtje te posten met de nieuwste challenge van Scrap & Stamp, daarom doe ik dat nu maar even nog, en meteen met de aankondiging van de nieuwe challenge. Maak ook een layout, stuur de link door via de Scrap & Stamp blog en wie weet maak je ook kans op een leuk prijsje! Je hebt nog de tijd tot 1 juli om te werken met volgende schets.

Vorige week was er een schets van mij, en dit is mijn versie ervan, het is al een oudere layout van onze reis naar Rusland (veel te veel foto's en layouts voor een reis van een weekje). Ik had te weinig tijd om nog een nieuwe versie te maken!

En dit was de schets:

En de challenge van deze week bij Scrap & Stamp is SUMMERFUN!!! Haal dus die zomerse foto's boven om mee aan de slag te gaan en vergeet niet om je creatie in te sturen om kans te maken op een prijsje!!!

4 opmerkingen:

Esti zei

Lovely LO! Like the way you added the memorabilia to the LO XX

Jenn Joncas zei

Great layout Vickey!! I love your sketches!! I always have a tonne of pictures to put on a page and your sketches usually include a lot of photos (: so we're a perfect match (:

Chantal van de Kant zei

Mooie LO's weer Vickey.
Welke albums gebruik jij om alles in op te bergen? Je zult er ook wel een heleboel hebben of niet?

Creanijn zei

hoi Chantal, mercikes!
Ik gebruik ofwel een standaard album (met langere vijzen) of eentje die ik zelf maak met karton, handgeschept papier of stof.
Maar ik heb nog veel layouts liggen die een keer ingebonden moeten geraken, want ik gebruik ook geen pageprotectors, omdat ik nogal wat flapjes en mapjes heb op mijn layouts!!!